فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی فقط موقع اضطراب میخوردی؟ یا مثل قرص اعصاب باید روزانه باشه
تو زمان های مشخص نسبت به دوزشون فرق داره
برای من دوز کم داشت روزانه یکی مینداختم وابسته اش نشدم
الان هم خوب هستم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
همیشه خوب باشی عزیزم.....چقدر خوردی؟بعدش کاملا خوب شدی یا فقط طی دوره خوبی دکتر بهم داد برای دوره ۶ ...
هر روز یکی یه سال
نه بازم استرس میگیرم تو مواقع خاص اما برا هر دلیلی نه چون بیماری پی سی هم دارم با استرس رو صورت در میاد سر همین نباید زیاد استرسی باشم💔