2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم میکرو ابرو ولی خیلی پشیمونم 

مشتری ک ندارم همون چن نفری ک اوایل اومدن هم امروز یکیشون پیام داده غر میزنه ک کار ابروم خوب نبود بلد نبودین فلان 

الان هم مفت میگم ۲۰۰ تومن ک فقط پول موادم دراد نمیان

کلا تو لاینای زیبایی ناخن و مژه بهتر از همس چون مشتری ثابت داری

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

من رفتم میکرو ابرو ولی خیلی پشیمونم مشتری ک ندارم همون چن نفری ک اوایل اومدن هم امروز یکیشون پیام دا ...

منم مدرک کراتین دارم ولی هیچوقت نرفتم دنبال کاراش بیشتر تو سرمه برم ناخن چون کسی بنظرم کراتین نمیکنه 

منم مدرک کراتین دارم ولی هیچوقت نرفتم دنبال کاراش بیشتر تو سرمه برم ناخن چون کسی بنظرم کراتین نمیکنه

کلا کارای ارایشگری واقعا ادمش رو میخاد ک باشی من بشخصه زده شدم 

اینکه کسی نیومد حتی مدلم بشه 

کلی هم هزینه کردم ده تومن شد ولی خب با اینکه دو ماهع میگذره یک ملیون از پولم رو پس گرفتم 

تو شهرمون هم بالغ بر ۲۰ تا سالن درخواست کار کردم ک درصدی برم میپیچوندن 

الان تو فکر اینم ک درسم رو ادامه بدم بخونم چون دانشجوام ولی خب کنارش اگ کسی مشتری اومد براش بزنم تفریحی ک نمیان 

ولی خب ناخن دردسراش کمتره ۲۰ روز میمونه رو دستاشون دوباره میان پیشت غر کمتر میزنن 

ولی خب وسایل ناخن گرون تره لاکاش فک کنم ۱۵۰ تومن ولی تلاش کنی قطعا موفق میشی

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

کلا کارای ارایشگری واقعا ادمش رو میخاد ک باشی من بشخصه زده شدم اینکه کسی نیومد حتی مدلم بشه کلی هم ه ...

بخدا اگه بگیره خوبه من جایی کار میکنم ماهی ۳ تومن کارما خیلی سخته اصلا نمیصرفه دلم یه کاری میخواد ک پول توش باشه