2777
2789

حسرت چی به دلتون مونده  توضیح بدین چی میخواستین چرا نشد منکه حسرت همه چیز به دلم مونده هیچ کدوم از آرزوهام برآورده نشد🖤🙂

خودت مقصر بودی یا کس دیگه

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

اینکه باهاش حرف بزنم بتونم صداشو بشنوم 

هنوزم میگم شاید بشه 🙂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

حسرت عشق 

دوست داشتم تجربه اش کنم حتی کوتاه 

ولی زود ازدواج کردم 

بزرگ ترین پشیمونی زندگیم همینه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا الان به بزرگترین آرزوها نرسیدم ولی هنوز تو راهم دست سرنوشت بود نه خودم اما یه روزی میرسه که...،حسرت که چرا ولی مطمعنم جبران میکنم خودم برا خودم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

هیچ راهیی نداره ؟

خیلی دارم تلاش میکنم یکی این وسط داره همه چیزو خراب میکنم منم بی پشت و پناهم فقط خدا رو دارم معجزه از خودش میخام

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

حسرت عشق دوست داشتم تجربه اش کنم حتی کوتاه ولی زود ازدواج کردم بزرگ ترین پشیمونی زندگیم همینه

چند سالگی ازدواج کردی گلم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

حسرت آخرین روز باهم بودنمون 

حسرت بدون خداحافظی جدا شدنمون ک هیچکدوم نمیدونستیم اخرین دیداره💔

حسرت بچگی هام

حسرت خیلییی چیزا ک مقصر هم بقیه بودن هم خودم

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

چند سالگی ازدواج کردی گلم

14

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)