2777
2789
عنوان

خانم هایی که جداشدید بچه هاتون کجان

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 99 پست
خب همسر من خیالش راحته مادرش و خواهراش مخصوصا خواهر مجردش هستن..

شوهر خواهر منم خیالش راحت بود ولی فقط سه ماه دووم آورد باید تو موفعیت بعضی کارها دقیق قرار بگیری تا بفهمی چه خبره همون خواهرش دو ماه نگه داره به غلط کردن میفته

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه تحمل کنی طلاق نگیری؟

شرایطمو تو تاپیک قبلم بخون

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
شوهر خواهر منم خیالش راحت بود ولی فقط سه ماه دووم آورد باید تو موفعیت بعضی کارها دقیق قرار بگیری تا ...

نمیدونم چی کنم . همه میگن تو دختر حضرت ایوبی با صبرت 

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
من همش میگم دخترم حسرت به دل خیلی چیزا میمونه.. پدر که اندازه مادر محبت و توجه نداره . همشون با مادر ...

دقیقا همینطوره

انشاالله خدا کمکت کنه دخترت در کنار خودت بزرگ بشه

چرا طلاق مد شده؟؟؟؟؟؟؟؟ای کاش پدر و مادرا بفکر آینده داغون فرزنداشون باشن . همین پدرمادرایی که دو دق ...

هیچ کس از سر خوشی طلاق نمیگیره

حتما مشکلاتی هست که جدا میشن بهتره اینجوری قضاوت نکنید کسی که تو این شرایطه به اندازه کافی حالش بده

انشاالله برای کسی پیش نیاد

چه دل بزرگی داری،رها کردن بچه هیچ توجیهی نداره،من آدم میشناسم که چون خونواده شوهره نمیزاشتن دخترشو ب ...

خب دیگه منم از این موضوع فقط ناراحتم

چون اگه مادرم دوست داشت منو ببینه خانوادم اجازه میدادن و قانونن میتونست

ولی از اینکه جدا شد و حتی نخواست منو نگه داره اصلا و ابدا ناراحت نیستم

چون میدونم نگهداری بچه برای یه زن جوون خیلی سخته و حتی رو ازدواجش هم تاثیر میذاشت

هر چند که خودم بچه هام به جونم وصلن و یه لحظه نبودنشون کنامو نمیتونم تحمل کنم اما مادرمو درک میکنم

تنها ناراحتیم همینه کاش از اول باهام ارتباط میگرفت و به دیدنم میومد

خب دیگه منم از این موضوع فقط ناراحتمچون اگه مادرم دوست داشت منو ببینه خانوادم اجازه میدادن و قانونن ...

بنظرم خونواده پدرت آدمای خوبی اومدن،چون مشخصه کاری نکردن که از مادرت کینه به دل بگیری،معمولا خونواده ها از بچگی اینقدر تو گوش بچه میخونن که مادرت بده،بچه باور میکنه

بنظرم خونواده پدرت آدمای خوبی اومدن،چون مشخصه کاری نکردن که از مادرت کینه به دل بگیری،معمولا خونواده ...

چرا خانواده پدر منم از بدی های مادرم میگفتن همین که نیومد منو ببینه بارها و بارها گفتن

ولی به هر حال آدم بزرگ میشه خودش،قدرت تشخیص پیدا میکنه دوست داره بره ببین مادرش کی بوده 

بچه تا زمانی که بچه ست شاید باور کنه 

هیچ کس از سر خوشی طلاق نمیگیرهحتما مشکلاتی هست که جدا میشن بهتره اینجوری قضاوت نکنید کسی که تو این ش ...

من نگفتم جدا نشین ، گفتم بدبختی بچهدشونو استارت میکنن.

سلام خوبی همشهری خیلی بفکرتم چیکارکردی بچه روهم باخودت ببر هیچ کس نمیتونه بچه روتا۷سالگی ازمادرش جداکنه همین که رفتی برو سراغ ی وکیل ولی لطفابچه روببر بعدشم اونی ک زیاده کاره برو یه جامشغول شو کاش میتونستم کمکت کنم خلاص شی لطفا هرکاری داشتی بهم بگو به هرحال ماتویه شهریم 

سلام خوبی همشهری خیلی بفکرتم چیکارکردی بچه روهم باخودت ببر هیچ کس نمیتونه بچه روتا۷سالگی ازمادرش جدا ...

سلام عزیزم. خونه رو ترک کردم. رفتم برای همیشه.دخترمو نداد باید از طریق قانون اقدام کنم...حالم خیلی بده.. نفسم بالل نمیاد.

سلام عزیزم. خونه رو ترک کردم. رفتم برای همیشه.دخترمو نداد باید از طریق قانون اقدام کنم...حالم خیلی ب ...

نگران نباش فقط بایدقوی باشی بخاطرت خودت ودخترت بجنگ دخترتو یه مادرقوی میخاد بروشکایت کن بچتو ازش بگیر نمیتونه بچه رو ازت بگیره مطمئن باش بچه مال توه