2777
2789

الان توصیح میدم بهم راهکار بدید تو رو خدا

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

الان پنج دقیقه دست نزنم

چشمم بو گرفت لیز شد و تار دید

رفتم دیدم یه سر سوزن قی رو مردمکه کشیدمش دیدم داره میمر پاینی پلک پایینو کشیدم یه خرورا قی رشته ای کلفت از اونجاا در اومد بعد رفت سمت گوشه چشم دیدم کلی قی هم سمت گوشه چشمه

برداشتم دیدم انگار جدا شد

پلک بالامو کشدیم کامل زرد بود زا عفونت

کشیدم بیرون

یه سریم پلکو برگردوندم زیر مایهیچه هاش چقدددددددددددددر عفونت و قی زرد بود با انگشت برداشتم یکم از اون قی های پرده ای ک ب زیر پلک میچسبه هم برداشته شد 

بعد چشممو شستم رفتم نگا کردم دیدم بازم پرده ای قی ساخته شده چسبیده ب زیر پلک

بخدا زخم شا دیگه میسوزه درد داره

یه پارچه برداشتم تمام ق یهایی ک الان در اوردم رو مالدیم روش

چقدر زیاده بخدا میترسم کور شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم سریع برو دکتر اصلا نفهمیدم چیکار کردی ق چیه

پا شو برو دکتر حتما ایشالا که مشکلی پیش نمیاد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

دکتر رو برا چی گذاشته ن؟؟؟🫤🫤

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

جون هر کی دوست داری برو درمونگاهخدتو کور میکنی الان

یه سری دکتر رفتم گفا زخم شده یه کوچولو دست نزن خوب شه

اون موقع ق یهای نازک رشته ای میکرد زیر پلک بالام با انگشت در میاوردم و دو بند انشگت دست میکردم تو چشمم و بی رنگ یا سفید بودن

الان زرد شده زیاد شده ب زیر پلک میچسبه و باید پلکمو برگردونم دست بکشم روش و دو سند انگشت دست کنم زیرش میسوزه روش نقطه نقطه شده پوستش رفته 

میتسرم خسته شدالان رفتم مزه هامو کشیدم ک ته چشمو ببینم

زیر پلکم قشنگ سفید شده یه لایه پر رنگ و سفت سفید عین کنه چشبیده ب زیر پلکم

دکتر رو برا چی گذاشته ن؟؟؟🫤🫤

ب یک یاز کاربرا جواب دادم دو تا کامنت بعد مشاس اون جوابتونه بخونیدش

فقط ببخشید یکم اشتباه تاپی کردم

دکتر رفتم اخه

شما بخونید اونو

ب یک یاز کاربرا جواب دادم دو تا کامنت بعد مشاس اون جوابتونه بخونیدشفقط ببخشید یکم اشتباه تاپی کردمدک ...

خب بدتر شده باید دوباره بری 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خب بدتر شده باید دوباره بری

میدونم

گفت اگر اسیب ببینه

دیگه درست نمیشه

گفا ده روز دیگه بیا الان شده ۲۵ روز حوصل نکردم برم

شاید فردا برم

دعا کن خوب شم تو رو خدا نمیخوام کور شم

دست کاریش نکن دیگه این‌یکی برو پیش متخصص نه عمومی

تخصص عروق چشمی داره ولی خب حالا توی ساختمون خوبی کار نمیکنه

وقتی میخویا بری تو رو اتاقش نوشته معاینه چشم