2777
2789
عنوان

دارم ب خودکشی فک میکنم

69 بازدید | 5 پست

شوهرم باهام بدرفتاری میکنه ی جور رفتار میکنه انگار ی زن کثیفم ک بش خیانت کردم چرا باهام اینکارو میکنه مگه چیکارش کردم ...نمیدونم چیکار کنم کجا برم دردمو ب کی بگم میخوام بمیرم هیچکسو ندارم توروخدا دعا کنین بمیرم

خدا نکنه عزیزم، بخدا فقط خودتو حروم میکنی،اگه میخوای خودتو از بین ببری بخاطر مرده بدجنس و بی عاطفه فقط به خودت ظلم کردی و اگه بچه داری بیشتر از همه به بچت ظلم میکنی، ولش کن در حد پول ببینش، واسه خودت برنامه بریز پیشرفت کن یه حرف ای یاد بگیر، برو سرمار، به وقتش یه لگد حرومش کن از زندگیت بندازش بیرون

با ابله بحث نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس ارزش جونتون نداره، درک میکنم الان ناراحتی، ولی خدا همه دارو نمیبنده، بگرد راهی پیدا کن خودتو نجات بدی، به خدا آدم میشناسم سره شوهرش خودشو کشت، مرده دو ماه نشد زن گرفت یه ورشم نیست، آدم میشناسم سره دعوا با جاری خودشو آتیش زد دوتا بچه سه ساله رو یتیم کرد، چهار روز دادگاه پاسگاه، جاریه خوشحال داره زندگیمو می‌کنه ، بعدم هرکس رفت پی زندگیش، فقط اون دوتا طفل معصوم از نعمت مادر محروم شدن...

با ابله بحث نمیکنم

عزیز دلم خدا از رگ گردن بهت نزدیکتره

باهاش حرف بزن و ازش بخواه کمکت کنه

و ذکر استغفار زیاد بگو تا گرفتاری هات حل بشه

شاید کسی چیزی بهش گفته چون بعضی مردها دهن بین هستن و کسی که بدگویی میکنه باور میکنن توکلت به خدا باشه گلم

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر