2777
2789

سلام عزیزان.... من دوسه روز پیش یه خاب دیدم که شوهرم میخاد بهم خیانت کنه از اونروز کلا حالم خرابه انقدر تو خاب گریه کردم که اخرش از شدت بغض داشتم خفه میشدم و از خاب پریدم،تو خابم اون خانومه همکارش بود که دقیقا توی ادارشون هم کنارش میشینه و همسن همم هستن... 

بااینکه همسرم خداییش خعلی خوبه و حتا نگاه ساده هم به خانوما نمیکنه و تاحالا ازش هیچی ندیدم،اما اون خابه خیلی حساسم کرده و مدام نگرانم... 

شما بگین من چکار کنم،الان درحدی حساس شدم که وقتی بهش اس میدم اگ ج نده فک میکنم نکنه داره بااون زنه حرف میزنه و فلان

خاهشن کمکم کنین

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

حتما زیادتوفکرش خوابیدی اینجوری خواب دیدی نگران نباش خواب زن چپه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

اینا همه اثرات خوندن مطالب نی نی سایته😐 نی نی سایت که نیست شورای حل اختلافات خیانته😐

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته ازدواج کردین؟

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
حتما زیادتوفکرش خوابیدی اینجوری خواب دیدی نگران نباش خواب زن چپه

عزیزم خواب ظن چپه. این مساله رو اینجور تو ذهن ماها جا دادن .نوعی برای توهین به زن هستش. 

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
اینا همه اثرات خوندن مطالب نی نی سایته😐 نی نی سایت که نیست شورای حل اختلافات خیانته😐

اره بخدا خیلی شکاک شدم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
چند وقته ازدواج کردین؟

نه ماهه عقدم

بي خيال عزيزم مگه ميشه آدم صبح تا عصر با همكارش حرف نزنه ربات كه نيستن بنده خداها،شوهر منم توي اتاقش همكار خانوم داره يه وقتايي هم برام تعريف ميكنه خانوم فلاني گفت حتما بريد فلان شهر خيلي خوش ميگذره...يا ميخواد ماشين فلان بخره ازم سوال كرده راجع بهش...حساس نباش

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
چیزی نیس  هر خوابی ک تعبیرش همون چیزی ک تو واقعیته نمیشه. هر خوابی هم تعبیر نداره  شما ب ...

از اونروز همش فکرو خیال دارم حتا دوس دارم همسرم اخراج بشه ولی دیگه پیش اون زنه نشینه

خوب طبیعیه اول ازدواج از این خوابها دیدن 

انشالله خیره و برای دوام و خوشبختیت صدقه بده 

بخاطر علاقه و عشق زیادی که بهش داری از این خوابها میبینی

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

نگران نباش هم من هم همسرم کلی خواب خیانت از هم دیگه دیدیم نه من به اون خیانت کردم نه اون به من.پس فکرتو درگیر نکن و توکل کن به خدا

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
بي خيال عزيزم مگه ميشه آدم صبح تا عصر با همكارش حرف نزنه ربات كه نيستن بنده خداها،شوهر منم توي اتاقش ...

اره همینطوره...منم قبلا اینطوری نبودم ولی از وقتی اون خاب لعنتی رو دیدم خعلی حساس شدم

بعدشم هر کی ک همکار خانم داره ک معنیش این نیس ک خیانت میکنه. الکی ذهن خودتو مشغول نکن . روی رفتار با ...

اره دیگ گذاشته عین دیوونه ها هنوز چیزی نشده باهاش سرسنگینم