2777
2789
عنوان

راجع به تصادف سوال دارم

79 بازدید | 11 پست

با ماشین داشتم از میدون(میدون محله ها که کوچیکه) وارد خیابون میشدم که ی موتوری جلوم اومد خوردم بهش

ولی اون لحظه ترسیده بودم فرار کردم

هم میگم مقصر هستم و هم میگم مقصر یارو هست

خودش که اصلا آسیب ندید ولی موتورش از اون گرونا بود آسیب دید و ی ۲ یا ۳ متر پرت شده بود اونور 

فکرکنم پلاک خودرو هم برداشت

حق تقدم مگه با کسی نیست که داخل میدونه؟ ایشون یهو از جلوی من رد شد بجای اینکه صبر کنه من وارد خیابون بشم

الان قضیه چی میشه؟مقصر کیه؟ شکایت میکنه ماشین توقیف میشه یا باید خسارت بدیم؟

ممنون میشم کمک کنید

فکر میکنم حق با تو بوده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اگه طرف نیاز به امبولانس پیدا میکرد چی؟؟؟خلاصه باید دوربین باشه تا مقصر مشخص شه وگرنه هرکی میتونه داستانو جوری تعریف کنه.ما یه تصادف داشتبم مقصر طرف بود و دوربینم اونجارو ساپورت نمیکرد افتاد گردن ما🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بابام هم اینطوری یبار تصادف کرد ولی نباید فرار می کردی با گوشیت عکس میگرفتی ک بتونی ثابت کنی حالا به هرحال ممکنه بخاطر فرار کردن ماشین ۲یا ۳ روز بخوابه

چون بابام هم این شکلی شد گفتم

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

اگه طرف نیاز به امبولانس پیدا میکرد چی؟؟؟خلاصه باید دوربین باشه تا مقصر مشخص شه وگرنه هرکی میتونه دا ...

ی چندثانیه صبر کردم دیدم خودش کلا سالمه

ولی موتورش یخورده ریزهایی ریخته زمین

اگه اونم دور ميدون بود وتو خواستي از ميدون بري تو خيابون حتما سد معبر شدي 

كجاي ماشينت خورد؟

من اگه جاش بودم حتى اگه دستو پام قط بود ميفتم دنبالت😅😅

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
من بابام هم اینطوری یبار تصادف کرد ولی نباید فرار می کردی با گوشیت عکس میگرفتی ک بتونی ثابت کنی حالا ...

اون لحظه ترسیده بودم فرار کردم

گواهینامم هم ۳ ماه اول صدور و محدودیت تصادف حادثه ساز دارم

اگه اونم دور ميدون بود وتو خواستي از ميدون بري تو خيابون حتما سد معبر شدي كجاي ماشينت خورد؟من اگه جا ...

نه من داشتم از میدون وارد خیابون میشدم ی لحظه موتوری از خیابون سمت راستم از جلوم میخواست رد شه خورد به ماشینم

میتونه اون کلک بزنه بگه یه جای دیگه زدی بهش و تو رو مقصر کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی