2777
2789
عنوان

نظر یه نفر درباره چهره خواهرم

114 بازدید | 10 پست

خانما خواهر من چهرش کاملا نچراله 

دختر خیلی نازیه ولی دماغش قوز داره حالا یکی از اقوام دور برا اولین بار دیده بودش و به یکی از فامیلامون گفته فلانی ( خواهرم )اگه دماغشو عمل کنه از اون دافای خفن میشه 

حالا خواهرم فکر میکنه حتما در حال حاضر چهره بدی داشته که طرف اینو گفته هر چقدر میگیم بخاطر اینکه خودت زیبایی گفته باور نمیکنه 

میشه لطفا صادقانه بگید منظور اون خانوم چی بوده یکم مدرک جمع کنیم براش😐

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶منم دماغم قوز داره به شدت قوزش هم زشته ولی من دماغم‌صاف بود از پنجره پرت شدم پایین با صورت برا همی ...

مطمئنم زیبایی مثل خواهر خُل من 🙏😅

این کلا عادیه بقیه میان در مورد قیافه بقیه نظر میدن من هزارررررررررررررر بار برام پیش اومده

میخواد ببینه منظور اون خانوم چی بوده از این حرف من میگم منظورم این بوده که الان زیبایی و اگه عمل کنی زیباتر میشی باور نمیکنه

مطمئنم زیبایی مثل خواهر خُل من 🙏😅

😐من هزار بار بهم گفتننننن اصلا گوش نمیدم بگو مهم نباشه برات چون همه عمل می‌کنند ما هایی که هنوز عمل نکردیم‌انگار وسط این ها یجور دیگه‌یم 

بگو😂😂😂مشکل از مردمه که عمل می‌کنند مگرنه خوبی

😐من هزار بار بهم گفتننننن اصلا گوش نمیدم بگو مهم نباشه برات چون همه عمل می‌کنند ما هایی که هنوز عمل ...

😂مرسی عزیزم

میخواد ببینه منظور اون خانوم چی بوده از این حرف من میگم منظورم این بوده که الان زیبایی و اگه عمل کنی ...

من خودم یه بار رفتم بیرون یکی از همسایه ها اومد گفت دختر مریم (مامانم) شبیه خودش نیست مریم خوشگله و سفید و تپل حتما دخترا به باباشون رفتن 

باز دوباره رفتم قبرستون این بار یکی دیگه اومد گفت تو به مامانت نرفتی مامانت سفید تو سبزه  

قبلنا خیلی سبزه بودی الان دیگه کرم میزنی تغییر کردی 

کاربری دست دو تا دوست 
من خودم یه بار رفتم بیرون یکی از همسایه ها اومد گفت دختر مریم (مامانم) شبیه خودش نیست مریم خوشگله و ...

کاری به شعور اون کسی که این حرفو زده ندارم

ولی واقعا پوست سبزه محشره😍