آدمایی ک عقده دارن فقط بلدن توهین کنن اونقدر دلشون پره ک چه حق چه ناحق کلی توهین میکنن و ب راحتی دلتو میشکنن من نمیدونم چرا ول نمیکنیم من ی کوردم با افتخار کوردی هستم ک مازندران بدنیا اومدم و بزرگ شدم مازندران زادگاه منه 🥲🥲پدرم کورده مادرم مازندرانی تو این چند سالی ک از خدا عمر گرفتم همه جور ادمی هم دیدم ولیی آدمای اینجا بدون نقابن و ب این نتیجه رسیدم ادمای بدون نقاب چقدر زشتن 🥲باطنشون خیلیی زشتهه من با بعضیها هستیم و این تاپیک راجب مورد خاصیه چیزی ک خط قرمزه منه 🙂من عاشق مازندران و مازندرانم ب جفت اصالتام افتخار میکنم ولیی بس کنین خسته نمیشین ک انقدر از مازندران و مازندرانی بدتون میاد؟؟چیکارتون کردیم؟؟نه خداوکیلی چرا ؟چون از چند نفر بدی دیدین هممون هیولااییم؟؟ما از هرشهری ی رفیق خانوادگی داریم مشهدی ،قم،اصفهان ،ارومیه بهبان و ... پس لابد اونقدرام بد نیستیم 🥲🥲واقعا هیزم تری بهتون فروختیم؟جاده هراز و جاده چالوس تو تعطیلات همش ترافیکه دریا و جنگلمون ب اندازه خودمون جا نداره جنگل ب گند کشیذه شد تو اینستا هرروز فیلم در میاد ک ب دخترا و پسرامون توهین میکنن چراا؟؟ب پسرامون میگن گربه میگن تعصبی ب دخترامون میگن اهل عشق و حال و ... بس کنین بخدا خستم اونفدر خستم از اینهمه توهین و حرف اما بیشتر از خستگی ناراحتم ناراحت از مردم کشورم از هموطنام از کسایی ک میان بینمون و بدمون و میگن بله ما عالی نیستیم آمل و بابل فرق دارن توشون هزار نفر آدم زندگی میکنن ک باهم روحیاتشون متفاوته بعد چجوری شما میای میگی همه مردمای شمال فلانن؟شمال یعنی گیلان گلستان مازندران ک توشون چند میلیون نفر زندگی میکنه پس خجالت بکش دوسته عزیز ،اومدی تو تاپیک چون دلت از خانواده شوهرت پر بود هرچی توهین ک لیاقت خودت بود ب ما و کل مردممون کردی و هرچی حرف زشت بود بهمون نسبت دادی بدون اینکه فکر کنی بقیه ناراحت میشن یا نه؟بدون هیچ فکری کلیی توهین کردی عزیز ما انتقاد پذیریم ولی احمق نیستیم ک توهیناتو بپذیریم میدونم الان کلی گزارش میزنین و اگه تاپیک و قفل نکنم دعوا میشه کلیی حرف دارم ولی حوصله ندارم اعصابم دیگه نمیکشه ولی یادتون نره مازندران و شمال و شمالی هنوزم باغیرتن هنوزم پهلوان توشون فراوونه هنوزم چشم و دل سیرن اینو ی کورد ک بینشون بزرگ شده و تعصبشونو میکشه میگه