میشه ی نفر واسه دلخوشی من هم شده بهم بگه من کی میمیرم؟جرئت خودکشی ندارم خدا هم نگاهم نمیکنه فقط امید دارم اینجا ی نفر بهم بگه کی میمیرم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گذشته که گند زدم الانم که نابودم آینده هم بخاطر گذشته ندارم خسته شدم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
استارتر امضاتو خوندم. فقط تو نیستی که. من خودکشی ناموفق داشتم خیلی عذاب کشیدم... چرا انقد همه چیو تح ...
عزیزم گذشته من آیندمو نابود کرد من هشت سال از بهترین روزهای عمرم بخاطرش به باد رفت دلم میسوزه که اون منو بدبخت کرد ولی خوشبخت شد ومن تو بدبختی تو خونه بابام موندم نه اجازه کار رفتن دارم ن پولی دارم که کلاسی ثبت نام کنم عمرم بیخودی هدر داره میره سنمم بالا رفت دیگه از اون خواستگارای خوبی که واسم میومد خبری نیس یا معتاد میاد یا طلاق گرفته یاخسیس یا بیکار اصلا هر ساعت و هر لحظه آرزوی مرگم را میکنه