2777
2789
عنوان

از زندگی خستم شما چی🖤🫂بماند به یادگار

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 44 پست
منکه خیلی وقته این کلمه رو دیگه بکار نمیبرم هیچی درست نمیشه بدتر هم‌میشه🙃💔

واقعا..همینه...

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

اسی اصلاااا دلم نمیخواد مسابقه کی از همه بدبختره بزارم ولی باز خوبه تو میتونی روان‌درمانی بری. باز خوبه امید داری و میتونی درس بخونی.

من همینارم نمیتونم. روزی نیست که سمت خودکشی نرفته باشم:))))))))

نمیدونم چیا بهت گذشته و داره میگذره.. ولی مطمئنم توام خیلی قوی ای ک دووم آوردی. چاره ای جز قوی موندن نداریم یا حتی گاها آدم تو ضعیف ترین حالت خودش ادامه میده:))))

من تصمیم گرفتم به عدالت و اینکه خدا فلانه و بهمانه یا اینکه چرا زندگی اینجوریه فکر نکنم. توام فکر نکن فقط موفق شو بخاطر خودت.. همین.

آرامش رو برای قلبت آرزو میکنم✨.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اصلاااا دلم نمیخواد مسابقه کی از همه بدبختره بزارم ولی باز خوبه تو میتونی روان‌درمانی بری. باز خ ...

روان درمانی رایگان بود و ماجرا داشت..هیچ دوستی ندارم..تنها عشق زندگیم و دارو ندارم مادرمه.یه مسئولیت بزرگ در قبال دارم باید سربلندش کنم....کاش یکم وضعیت بهتر میشد

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
اسی اصلاااا دلم نمیخواد مسابقه کی از همه بدبختره بزارم ولی باز خوبه تو میتونی روان‌درمانی بری. باز خ ...

ای ول افرین دمت گرم کیف کردم خوب گفتی 💕🤗💞🫂👍😉😉😉می دونم با این فرمون بری موفق میشی همینکه دس از گلایه برداشتی و ایستادی یعنی قدرت یعنی بله میشه باید بشه🙃🙂

وای روان که نباید از قوم و آشنا باشه😐

شما ماجراشو نمیدونید از قوم اینا نبود داستانش طولانیه

امضامو بخونبه کنکورم دل نبند که خدایی نکرده قبول نشدی داغونت نکنه

مرسی🙃

شما ماجراشو نمیدونید از قوم اینا نبود داستانش طولانیه

نمیدونم به هرحال اگه از دوست و آشناست و نزدیکه اصلاً اشتباهه.. خواستم در جریان باشی

مطب داره؟

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

ای ول افرین دمت گرم کیف کردم خوب گفتی 💕🤗💞🫂👍😉😉😉می دونم با این فرمون بری موفق میشی همینکه دس ا ...

من گلایه نمیکنم...بعد مدت ها چون هیچ دوستی هیچ کسی نداشتم اینا یه تایپیک‌گذاشتم همین🫠این حرفا سال هاست جمع شده..