2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

516 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من میخوام پسرمو سال بعد بزارم مدرسه شاهد.یعنی کلاس اول.میخواستم بدونم کسی تجربه داره ؟مدرسه خوبیه؟شرایط ثبت نامش سخته؟هر کسی میتونه ثبت نام کنه یا شرایط خاصی داره برای ثبت نام؟؟ممنون میشم توضیح بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم جانبازه چون سهمیه داشتیم رایگان بودازمون ندادیم پنج تامون تومدرسه شاهد بودیم،اما کسایی ک سهمیه ندارن باید ازمون بدن،وقران حفظ باشن،

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

من مدرسه شاهد بودم نه شرایط خاصی نداشت معدل اول دبیرستان بالای شانزده فقط گفتن به ما و چادر اجباری بود ولی به خانواده ی طرف موقع ثبت نلم خیلی نگاه میکنن و سوال میپرسن اگه دانش اموز بد بود تو تو سال اخطار میدن و واسه سال بعد ثبت نام نمیکنن من که خیلی دوست داشتم مدرسمو تو هر مناسبتی نماینده مجلس و امام جمعه و فرماندار شهرمون تو مدرسه ی ما بودن درحالی که دوستام اصلا ندیده بودن اینا 

امتياز بنديه 

مثلا معدل بالا يه امتيازه

پدر و مادر معلم يه امتيازه

استاد دانشگاه يه امتياز 

جانبازي پدر يه امتيازه 

در كل حساب ميكنند ببينند امتيازش را مياري يا نه بعد ثبت نام ميكنند

كليه خدمات دندانپزشكي با تعرفه دولتي   ٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦

فرزندان شاهدبرادرزاده ی جانبازیاشهید کادرنیروی انتظامی فرهنگی خیرمدرسه سازایناسهمیه اش هست پسرم مدرسه ی شاهدمی رفت من راضی بودم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

فکر نکن مدرسه اش حالا استثناییه و حالا خیلی خوبه من داداشم داره میره میبینم رفتار وگفتارش ک خیلی عوض نشده نسبت ب مدرسه های قبلش ک بوده 

ولی خدایی درس خون تر شده پارسال کلاس هفتم معدلش نوزده وخورده ای شد

وشرایطم داره باید ببینی کدوم از شرایطشو دارین 

مثل جانبازی خانواده شهید....