2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا تبریک میگم بهتونشما آموزگاری قبول شدید؟از نحوه خوندن و زمان شروع و تهیه منابع میگید لطغا

ممنون عزیزم

بله آموزگاری

منابع اصلی خوندم تقریبا۴ماه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ممنون عزیزمبله آموزگاریمنابع اصلی خوندم تقریبا۴ماه

الان رفتم تاپیکتون رو خوندم و فقط اشک ریختم

خداروشکر که به چیزی که میخواستید رسیدید

منم نه سهمیه دارم نه هیچ چیز دیگه ای

ترم آخرم و عروسیمم هست

اما میخوام شروع کنم بخونم تا شاید بشه و منم قبول بشم

فقط و فقط میخوام پدرومادرم لحظه ای بخاطر موفقیتی که چندین ساله نداشتمش شاد بشن

لطفا و خواهشا خواهرانه کمکم کنید

منابع رو پرینت بگيرم بنظرتون

همه منابع رو تقریبا دارم

فقط نمیدونم از کجا و چجوری شروع ب خوندن کنم

پکیج بخرم یا نه

روزی چقدر بخونم

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏
الان رفتم تاپیکتون رو خوندم و فقط اشک ریختمخداروشکر که به چیزی که میخواستید رسیدیدمنم نه سهمیه دارم ...

رسیدن ب موفقیت هرچند کوچک بعد کلی تلاش واقعا لذت بخشه،کاملا درکت میکنم چون اینروزارو گذروندم تقریبا۴ماه زمان داری تلاش بکنی انشاالله ب راحتی قبول میشی

من هزارتومنم هزینه نکردم برای منابع آزمون،همرو از گوگل گرفتم و تو همون گوشی خوندم چون اصلا امیدی نداشتم احساس میکردم هرکی امتیاز و پارتی داره قبول میشه اما خدا خواست و قبول شدم انشاالله قسمت شماام بشه،بنظرم نیازی ب پرینت نیست چون منابع زیاده هزینش کلی میشه البته اگ مشکلی نداری میتونی پرینت بگیری و خب قائدتا راحتتر میخونی

من از درسای راحتتر مثل عمومیا شروع کردم بخوندن تااینکه بیشتر علاقه مندشدم و هرروز ساعت بیشتری میخوندم شماام بهتره از عمومیا شروع کنی بعد تموم شدن بلافاصله تست کارکن تا مطالب توی ذهنت بمونه 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
رسیدن ب موفقیت هرچند کوچک بعد کلی تلاش واقعا لذت بخشه،کاملا درکت میکنم چون اینروزارو گذروندم تقریبا۴ ...

مممنونم ازتون

تست ها رو از کجا آوردین؟

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏