2777
2789
عنوان

لاغری سریع

89 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تقریبا ۵ کیلو وزن کم کردم الان فقط یه کیلو مونده تا وزن هدفم ولی دیگه نمیتونم رژیمو ادامه بدم واقعا بریدم، راهی سراغ دارین که بتونم این یه کیلو رو سریعتر کم کنم؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

رژیم کار هرکسی نیس افرین به ارادت🦋 اون یه کیلوام کم میشه یکم ورزش بیشتر ، رژیم شوک و یه روز خام گیاه خاری که تو همین سایت مطالبش هس و بچه ها انجام میدن

موفق باشین💕

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم کار هرکسی نیس افرین به ارادت🦋 اون یه کیلوام کم میشه یکم ورزش بیشتر ، رژیم شوک و یه روز خام گیا ...

خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم❤️

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببنده

معدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه و بعدا هم خیلی کم میخوری کلا

مثل کسی که اسلیو معده کرده

البته اصلشو بخری که تقلبیش داغونت میکنه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
سلام من تو همین نی نی سایت با یه پیج آشنا شدم که یه خانم معرفی کرده بود برای قرص اصل و خودشم 12 کیلو ...

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_2  

لطفا رسیدگی کنید ایشون دارن همه جا تبلیغ داروی تقلبی میکنن و با جون مردم بازی میکنن