2777
2789
چیه عزیزم؟ 

دعاست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مشکلت چقدر حاده مگه؟ اگر میتونی دوباره زندگیت رو بسازی با سیاست برگرد به خاطر دخترت البته نه با غلط ...

نمیدونم درجریانین یانه ولی چند شب پیش سر یه بحث کوچیک زنگ زد به بابام گفت بیاین ببرینش میخوام طلاقش بدم نصفه شبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجاست كه قانوني براي حمايت از زن وجود نداره.عزيزم اگه ميتوني بخاطر بچت زندگي كن.نذار ضزبه بخوره او ...

منکه نگفتم نمیخوام زندگی کنم خودش گفت فقط طلاق 

امروزم مامانم بهش گفت بچه رو هوایی نکن بذار تکلیفتون روشن شه بعد گفت تکلیفمون که روشنه فقط طلاق 

واسه همین میگم برم عذرخواهی کنم من

واقعا؟ به همین سادگی؟ 

روزي كه دادگاه حضانت به پدر داد داييم واسشون شناسنامه و پاسپورت درست كرد با اينكه شوهرش ممنوع الخروجش كرده بود ولي فرداش دست بچه ش گرفت رفت

يعني هنوز كامل طلاق نگرفته بودن

اون بنده خدا تو اين سالا حتي يه عكس از پسرش نديده كه چه شكلي شده

ولي شوهر شما اينكارو نميكنه به اين زوديا دليل قهرتون چيه؟ سر چيز مسخره گفتي چي بهش گفتي اينقد قاطي ...

منم میتونم برم البته ولی خب دخترم شیرخواره هنوز یه روزم وحشتناکه واسم 

بهش گفتم برو بیرون سیگاربکش گفت خونه خودمه تو برو بیرون 

الانم حس میکنم هرکاری ازش برمیاد 

منم میتونم برم البته ولی خب دخترم شیرخواره هنوز یه روزم وحشتناکه واسم  بهش گفتم برو بیرون سیگا ...

خب به همين لحن مهربونم نگفتي لابد

از قبل هم دلش ازت پر بوده

مطمئن باش تا الان ممنوع خروجن كرده اگه خارج رفتن تو ذهنش باشه

٢ساعت كارشه

خب به همين لحن مهربونم نگفتي لابد از قبل هم دلش ازت پر بوده مطمئن باش تا الان ممنوع خروجن كرده اگه ...

من نمیتونم ممنوع الخروجش کنم؟ 

آره خب سه روز باهام قهربوذ که چرا به بابام سلام نکردی تو اول 

بعد باهمین لحن گفتم محل نداد اومد روشن کنه گفتم اینبار خیلی جدیم

کلا عادت نداره توروش دربیام

من نمیتونم ممنوع الخروجش کنم؟  آره خب سه روز باهام قهربوذ که چرا به بابام سلام نکردی تو اول&nb ...

iنه

فقط مرد مي تونه زنشو بچه زير ١٨ رو ممنوع الخروج كنه

متاسفانه قوانين كشور ماس

سريعشةايت كن مهريه اجرا بذار تا بدهيش نداده شايد بتوني ممنوع الخروج كني