rene91 مدیر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 عنوان خانمای باردار دعام کنین لطفا 😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست دوستانی که تاپیک قبلمو خوندن کم و بیش مشکلمو میدونن و میدونن که درآستانه جداییم 1396/07/27 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 چیه عزیزم؟ دعاست کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 مشکلت چقدر حاده مگه؟ اگر میتونی دوباره زندگیت رو بسازی با سیاست برگرد به خاطر دخترت البته نه با غلط ... نمیدونم درجریانین یانه ولی چند شب پیش سر یه بحث کوچیک زنگ زد به بابام گفت بیاین ببرینش میخوام طلاقش بدم نصفه شبی
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47103 اون شب که حرفمون شد گفت میبرمش اينجاست كه قانوني براي حمايت از زن وجود نداره.عزيزم اگه ميتوني بخاطر بچت زندگي كن.نذار ضزبه بخوره اونم دختر
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 دختر دايي من پسرشو همينطوري برد ٦ساله ديگه هم نيومد واقعا؟ به همین سادگی؟
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 اينجاست كه قانوني براي حمايت از زن وجود نداره.عزيزم اگه ميتوني بخاطر بچت زندگي كن.نذار ضزبه بخوره او ... منکه نگفتم نمیخوام زندگی کنم خودش گفت فقط طلاق امروزم مامانم بهش گفت بچه رو هوایی نکن بذار تکلیفتون روشن شه بعد گفت تکلیفمون که روشنه فقط طلاق واسه همین میگم برم عذرخواهی کنم من
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47103 منکه نگفتم نمیخوام زندگی کنم خودش گفت فقط طلاق امروزم مامانم بهش گفت بچه رو هوایی نکن بذار تک ... برو بچه مهمتره
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 برو بچه مهمتره میدونم والا واسه همین تاحالا صدام درنیومده ولی خیلی خاروخفیفم کرده ازش بدم میاد 😞😞
زيباي_خفته عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2840 واقعا؟ به همین سادگی؟ روزي كه دادگاه حضانت به پدر داد داييم واسشون شناسنامه و پاسپورت درست كرد با اينكه شوهرش ممنوع الخروجش كرده بود ولي فرداش دست بچه ش گرفت رفتيعني هنوز كامل طلاق نگرفته بودناون بنده خدا تو اين سالا حتي يه عكس از پسرش نديده كه چه شكلي شده
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 روزي كه دادگاه حضانت به پدر داد داييم واسشون شناسنامه و پاسپورت درست كرد با اينكه شوهرش ممنوع الخروج ... وااای خدای من وحشتناکه که
زيباي_خفته عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2840 وااای خدای من وحشتناکه که ولي شوهر شما اينكارو نميكنه به اين زوديادليل قهرتون چيه؟ سر چيز مسخره گفتيچي بهش گفتي اينقد قاطي كرده؟
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 ولي شوهر شما اينكارو نميكنه به اين زوديا دليل قهرتون چيه؟ سر چيز مسخره گفتي چي بهش گفتي اينقد قاطي ... منم میتونم برم البته ولی خب دخترم شیرخواره هنوز یه روزم وحشتناکه واسم بهش گفتم برو بیرون سیگاربکش گفت خونه خودمه تو برو بیرون الانم حس میکنم هرکاری ازش برمیاد
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 بار اولشم نیست که بیرونم میکنه اما اینبار خیلی جدیه
زيباي_خفته عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2840 منم میتونم برم البته ولی خب دخترم شیرخواره هنوز یه روزم وحشتناکه واسم بهش گفتم برو بیرون سیگا ... خب به همين لحن مهربونم نگفتي لابداز قبل هم دلش ازت پر بودهمطمئن باش تا الان ممنوع خروجن كرده اگه خارج رفتن تو ذهنش باشه٢ساعت كارشه
rene91 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 297 خب به همين لحن مهربونم نگفتي لابد از قبل هم دلش ازت پر بوده مطمئن باش تا الان ممنوع خروجن كرده اگه ... من نمیتونم ممنوع الخروجش کنم؟ آره خب سه روز باهام قهربوذ که چرا به بابام سلام نکردی تو اول بعد باهمین لحن گفتم محل نداد اومد روشن کنه گفتم اینبار خیلی جدیمکلا عادت نداره توروش دربیام
زيباي_خفته عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2840 من نمیتونم ممنوع الخروجش کنم؟ آره خب سه روز باهام قهربوذ که چرا به بابام سلام نکردی تو اول&nb ... iنهفقط مرد مي تونه زنشو بچه زير ١٨ رو ممنوع الخروج كنهمتاسفانه قوانين كشور ماسسريعشةايت كن مهريه اجرا بذار تا بدهيش نداده شايد بتوني ممنوع الخروج كني