2777
2789

هفته بعد نوبت واکسن دو ماهگی پسرمه خیلی نگرانم مخصوصا از واکسن های جدیدی که تزریق میشه

ممکنه از تجربیاتتون بگید 

ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،من شنبه ی گذشته برای دخترم زدم،خداروشکر تب شدید نکرد،همیشه دمای بدنش ۳۶ بود،شنبه و یکشنبه تا ۳۷.۸ رسید اما ۳۸ نشد خداروشکر، فقط دخترم خیلی بی‌حال بود،نیم ساعت بعد از واکسن قطره ی استامینوفن رو برای روز اول هر۴ساعت دوبرابر وزن بده،و هر یک ساعت کمپرس یخ بزار حدودا ۳۰ثانیه(لایه پارچه بپیچ پوستش اذیت نشه)روز دوم هر ۶ساعت استامینوفن و کمپرس گرم هر یک ساعت ۳۰ثانیه..دمای بدنش رو هم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه چک کن. انشالله به راحتی میگذره،نگران نباش،منو خیلی ترسوندن،اما واقعا اونجوری که میگفتن نبود،اصلا از روز دوم کلا خیلی دخترم اوکی شده بود اما من محض اطمینان و برای اینکه نکنه پاش درد کنه استامینوفن رو ادامه دادم

یکیش برا ذات الریه هست و دیگری برا اسهال استفراغواکسن های خوبی هستن ولی از تزریق و عوارضش میترسم

بسلامتی سالم بود نی نیت 

تاپیک قبلی خواندم که آزمایش سلفری دادی منم مثل شما هستم نوشته سندروم  دان پر خطر دعا کن برام

رستا زندگیم

پسر من ۵.۵ سالشه. کاش این واکسن رو زده بود. من اصلا نمیدونستم همچین واکسنی هم هست. پسرم الان به خاطر عفونت ریه توی بیمارستان بستری شده و دکترش هنوز نگفته کی مرخص میشه 😭😭

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.