2777
2789
عنوان

طلاق

73 بازدید | 3 پست

بچه ها بنظرتون جدا بشم ؟

شوهر خواهر شوهرم ب همه مادر شوهر و پدر شوهر و حتی شوهر من مالکیت داره چون از خواهر شوهرم سر تر بوده و سیاه و زشت و اینکه منو تو اون خونه آدم حساب نمیکنن اصلا انگار عروسی ندارن و برای دامادشون از پول شوهر من خونه خریدن و جهیزیه کامل و شوهرمم میگه حق صحبت کردن نداری مسافرت جایی بریم اصلا زنگ نمیزنن و گوشی دامادشون رو سوراخ میکنن و خودمونم دو سال عقدیم و شوهرم بیخیال ن خونه داره و ن زندگی هرچی داره دست مادرش بنظرتون جدا بشم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو مشاور 

الان بقیه میان میگن مگ الکیه یه بار عقد کنی یبارم باطلش کنی

راستش بعدش خیلی عذاب میکشی

بنظرم تلاش کن واسه زندگیت

اگر نشد اونوقت نظر پدر و مادرتو بخواه و نظر خودتو بهشون بگو با کمک اونا جدا شو

ولی حتما ببرش پیش روانشناس

این ادما وقتی پول خودشونو که با زحمت به دست میارن و راحت میدن به دیگران ،زندگی کردن باهاشون سخته

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡