2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببنده

معدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه و بعدا هم خیلی کم میخوری کلا

مثل کسی که اسلیو معده کرده

البته اصلشو بخری که تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
از کجا بخرم

از یه جای مطمئن بخر

ببین من نمیگم از جایی که من گرفتم بخر

ولی قطعا اصلش رو هرکسی نداره چون یه جنس وارداتی هیچوقت اونقدر دست به دست نمیشه که هر جایی اصلش رو بفروشن

تقلبیش خیلی زیاده و اینکه داخل کپسول اصلش گیاهیه ولی تقلبیش داخل کپسول سفیده کاملا

بعدم اینکه بیرون جعبه اش یه علامت Aبزرگ هست که باید از برجسته باشه

کپسول ها ۵۰ تایی و روی تک تک کپسول ها آلفا اسلیم بصورت انگلیسی درج شده و خیلی واضح و زیبا و خوانا هم درج شده

من از یه خانم ترکمن خرید کردم.حضوری خرید کردم بار اول

همونجا هم کد اصالتش رو چک کرد همسرم بعد خریدیم

خوبیش اینه اون خانومه هر هفته یا تماس میگرفت یا پیام میداد و خودشونم از روند لاغریم پیگیری میکرد

واقعا و انصافأ یه همچین خانوم باوجدان ندیدم

باز خودتونم سوال کنین از یه جای خیلی مطمعن خرید بکن

ولی از سایتایی مثل فراز طب و الماس تب و دی.جی کالا و ترب و ... نگیر که بعدا بگی تقلبیه یا اصلا وزنتون تکون نخورد جوابتو ندن یا بگن حتما درست مصرف نکردی و دیگه جوابتم ندن

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
از یه جای مطمئن بخرببین من نمیگم از جایی که من گرفتم بخرولی قطعا اصلش رو هرکسی نداره چون یه جنس وارد ...

خب پس از کجا پیدا کنم 

بعد من تو ۶ماهه سوم شیردهیم ضرر داره برای بچه ؟

خب پس از کجا پیدا کنم بعد من تو ۶ماهه سوم شیردهیم ضرر داره برای بچه ؟

اره توی شیردهی ممنوعه

خب پس از کجا پیدا کنم بعد من تو ۶ماهه سوم شیردهیم ضرر داره برای بچه ؟

باید بگردی عزیزم

اگرم نهایتا گشتی پیدا نکردی این شماره کسیه که من ازشون خریدم۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹