2777
2789
عنوان

كيا زايمان سخت داشتن يه لحظه بيان (باردارانيان😩)

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 129 پست
عزیزممممممممممم خودتو ناراحت نکن 😃😃😉 منم زایمانم خیلی سخت بود 😭 ۱۵ ساعت درد کشیدم هزارتا بخیه خ ...

خداروشكر 

بعدش چقدر طول كشيد ك اروم بشيد از نظر روحي

حس ميكنم روحم خيلي داغون شد به خاطر درد😔

من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٤ساعت بخيه؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟

آره عزیزم داخلی بود هر بیست دقیقه میومدن میدیدن باز خونریزی دارم بیرونی سه تا خوردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
البته تا شیش ماهگی بچت همه چیز یادت میره به امر خدا قربونش برم.من دوتا زایمان طبیعی داشتم ولی بازم ب ...

🤣🤣

من خیلی سخت بود صبح پاشدم ارایش کردم سشوار شیک رفتم بیمارستان خیلیم لوس و سوسولم تو درد دکترمم با من ...

چه عالي😂😂

عالی بود عالی تازه از کمر بی حس شدم ولی چون تا شب سرمو تکون ندادم اون سردردو نگرفتم 

منم اون سر دردو نگرفتم البته دکترم گعت ب بعضیا ی سرمی هست دیر میزنن ک سر درد میگیرن.ولی بعد بیحسی ک رفت وااااای خدا تا چهل روز درد داشتما دردددد.شیاف نداده بود بهم فقط مفنامیک اسید داده بود ای خدا چ دردی کشیدم من‌.

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
من ساعت ۱۱شب تا۳نصفه شب تو طبیعی در حال بخیه خوردن بودم همه میومدن ومیرفتن من هنوز روی تخت بودم این ...

منم از ١٠تا ٢داشتم بخيه ميخوردم😢

کم کم داره درداش یادت میادا😉😉😉

نه فقط از رو تخت بلند میشی اونم چون بخیه داری فقطم لحظه ای که بلند میشیه بعدش درد نداری میگم رسیدگی پرسنل عالی بود کهمن درد احساس نکردم

منم همینطور بودم حتی کورتاژ هم شدم ولی به لطف خدا ومراقب خودم ومادرم عفونت نکرد

بخيه هام گوشت اضافه اورده😩