2777
2789

دیدین مثلا یه جایی میرین از یه رفتار یا اخلاق یا .... یه شخصی خوشمون میاد و سعی میکنیم خودمون هم یاد بگیریم 

بگین تا دوستای دیگه امون هم ایده بگیرن و هم اینکه بتونسم یه سری از این آداب و رفتار های خوب رو رواج بدیم

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

من سرکار  سال قبل   شیفتم تنها بودم چون مغازه یه مدت شلوغ شد و فروش رفت بالا یه خانم دیگه استخدام کردن دو نفر باشیم 

وقتایی که عصبی میشدم و سرو کله زدن با مشتری ها اون خانمه یه جوری با یه لحن آروم و خوبی صبحت میکرد   که ناخودآگاه آروم میشدم ...‌  

نوع حرف زدنش تن صداش  باعث می‌شد حس خوبی بگیری   

واقعا خانم خوب و صبوری بود ...

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

من رفتار بد زیاد دارم 

ولی اصلاااا دل نمیشکونم ،خیلیییی مواظبم کسی رو اذیت نکنم ، خیلی زیاد هم به آدما اهمیت میدم توی مشکلاتشون ، دوس دارم اینو همه داشته باشن، و اینکه به هیچ عنوان در مورد هیچ موضوعی از زندگی کسی سوال نپرسیم مگه خودش بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتار بد زیاد دارم ولی اصلاااا دل نمیشکونم ،خیلیییی مواظبم کسی رو اذیت نکنم ، خیلی زیاد هم به آدم ...

درسته و من هم همینطورم 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...