2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی

125 بازدید | 10 پست

یه سوالی داشتم 

برای استریت شدن باید چیکار کنیم؟

راجع به علوم پایه هم من دیدم چند نفر گفتند که جز یه سری دروس بقیه مهم نیستند پس نیاز به درس خوندن زیاد نیست که خب به نظرم احمقانه گفتند

چون شنیدم معدل فیزیوپات و علوم پایه بالا باشه تو دوران استاجری انتخاب لاین با خودته

این درسته؟

میشه راهنمایی کنید ممنونم

(پیشاپیش از دوستانی که میگن مگه پزشکی میاری؟یا اینکه حالا بزار بیاری! حالا بزار جوابها بیاد! خواهش میکنم کامنت نگذارید)

سلام خانم دکتر چی خوندی برای زیست جزوه چه طوری نوشتی خلاصه نویسی این که همش مهم است 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم دکتر نیستممتوجه سوالاتتون نشدم

انشاالله خانم دکتر هم میشید برای کنکور مگه نخوندید؟منابع زیست را می خام چه طوری خلاصه نویسی کنم ماه اخر مرورشون کنم

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
انشاالله خانم دکتر هم میشید برای کنکور مگه نخوندید؟منابع زیست را می خام چه طوری خلاصه نویسی کنم ماه ...

ممنونم

زیست شناسی اصلا درسی نیستش که شما بخواین خلاصه نویسی کنید

خلاصه نویسی فقط برای فرمول های دروس محاسباتی و حفظیات شیمی خوبه

برای زیست اصلا. دلیلش اینه که اولا زیست همه ی جملاتش مهم هستند دوما هم شکلهای کتاب درسی خیلییی مهم هستند که خب تو خلاصه نویسی نمیشه اوردشون. 

منبع من جزوه های زیست دکتر حنیف عظیمی بود که جزوه ی ایشون همون کتاب درسی بودش ولی یه سری نکات و تست اضافه تر داشت

کتاب تست هم برای زیست خیلی سبز تک پایه هر سه سال و آی کیوی جامع رو زدم

شما اگه زمان ندارید همون آی کیو زیست جامع براتون کافیه

برای مرور ماه های اخر هم نیازی به خلاصه نویسی زیست نیست. متن جزوه یا کتابتون رو کامل مرور میکنید و آزمون جامع و یا تک درس برای فصول زیست شناسی میزنید

کلا ماه های اخر الویت با مرور آزمونی هست یعنی آزمون میزنید و تحلیل میکنید بعد میرید سراغ درست کردن ضعف ها. دو هفته ی مونده به کنکور هم باید تورق سریع از رو منابعی که در طول سال مطالعه کردید داشته باشید. تنها چیزی که شاید بتونه یه کم کمک کنه تو زیست شناسی جدول هایی هست که آی کیو تو پاسخنامه ش آورده اونم برای مرور سریع روزهای اخر وگرنه خلاصه نویسی اصلاااا

ممنونمزیست شناسی اصلا درسی نیستش که شما بخواین خلاصه نویسی کنیدخلاصه نویسی فقط برای فرمول های دروس م ...

ممنون عزیزم

انشاالله خانم دکتر هم میشید برای کنکور مگه نخوندید؟منابع زیست را می خام چه طوری خلاصه نویسی کنم ماه ...

منابع بستگی ب سطحت داره

و مرور و بازیابی که باید بگنجونی تو برنامت

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

منابع بستگی ب سطحت دارهو مرور و بازیابی که باید بگنجونی تو برنامت

زیست کتاب درسی خیلی مهمه و تصاویرش ک طراحا بسیار بهش توجه دارن و ترکیبی با متن سوال میدن

اگر سوالی راجع به چگونه مطالعه کردن دروس دارید

بپرسید هوشحالی میشم کمکی بکنم بنده هم دانشجو پزشکی هستم

اما مشاوره نمیدم

ایشون یه مشاور کنکور حرفه ای هستن ک میشناسمشون

و بسوالات بچها صبورانه پاسخ میدن

اگر براتون مفید بود

بنده رو هم دعا بفرمایید 

روبیکاhenle89

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم