2777
2789

مامانای تازه باردار که خوب علایم اولیه یادتونه .بیاین راهنماییم کنین.

روز۱۸ از سیکلم هستن. دوره هام ۲۸ یا ۲۶روزه است. با این حساب تز دوره تخمکگذاریم گذشته و دلدردهای خفیفی دارم که یه چندثانیه میادو میره. یک هفته از اقدامم گذشته. اینو بزارم پای علایم اقدام و یا به لطف خدا به فال نیک بگیرم یا در مورد تخمکگذاریه ؟ 

میشه یکی واضح توجیه ام کنه دلدرد چجوریه؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولين ماهي كه اقدام كردم يك هفته قبل از پري دل درد پريودي خفيف داشتم در حد چند ثانيه ميومد و ميرفت و ٤ روز زودتر از موعد پريود شدم و ماه دوم نزديك پري دل دردهاي شديد پريودي در حد چند ثانيه داشتم طوري كه فكر ميكردم پريود شدم ولي نشده بودم و موعد پريودم آزمايش دادم باردار بودم

بچها منم امروز موعد پریم بود ولی پری نشدم و ترشحات بی بو چسبناک و بی رنگ مثل ترشحات تخمک گزاری دارم😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
پس فردا موعدمه ولی حالتهای پریود دارم نمیدونم پری میشم یا نه ؟؟ایا علائم بارداری هست اینا یا نه؟؟

واقعانم ادم میمونه دل ببنده به علایم یا نه. 😑

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

این که گفتی از علایم بارداریه،من خودم همین علایم دل دردی رو داشتم یه هفته نه این که هرورز گاهی وخت،وکلن شکم آدم نفخ میکنه

لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من هیچ علاعم خاصی نداشتم دلدردامو حالتامم نزدیک پریودم شروع شد مثل همون پریودی بود فقط شکمم گیزگیز داشت میخاریدمثل هرماه ک نزدیک پریود شکمن شل میشه اون ماه ک باردار بودمم شل شد منتظر پریود بودم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
منم مثل شما دل درد ، نفخ شدید، تیر کشیدن تخمدان همه رو دارم ولی امشب بی بی چک گذاشتم منفی بود الب ...

شما زود گذاشتی حداقل سه روز بعد پری بزار 

دل درد بارداری اطراف ناف هست،بعد یجوریه انگار یه عالمه قرص رو بامعده خالی خورده باشی باآب،بعد معده شروع میکنه ب درد گرفتن و مال بارداری هم همونه،اما همزمان ک دل درد بیشترمیشه،تکرر ادرار هم بیشترمیشه،اما بازم این نمیتونه علامت صد در صد بارداری باشه چون موقع اقدام هم همین دردا پیش میاد چون رحم با اسپرم آشنامیشه وباعث درد شکم وتخمدان ها میشن،بنابراین باید صبرکنی تا موعدت بشه وعقب بیفته

اللهم صل علی محمّدوآلِ محمّدوعجِل فرجهم   
آخه سری قبل که باردار شدم البته سر پنج هفته سقط شد دقیقا روز ۲۶ دورم هاله انداخت

معمولن هر بار که بارداربشی حتمنی شبیه قبلی که نیس عزیزم،انشاالله که ایندفه سالم بغلش کنی