2777
2789

من خودم از اپیکیشن های میلی و طلاین و کارنت اکسیکویو دارم واسه خودم کسب درامد میکنم خیلی هم خوبه هرکی بخوادهم میتونه اینکارشروع کنه میتونم بهش توضیح بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چحوريه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چجوریه

الان توضیح میدم یه اپ ب اسم میلی که از داخل مایکت دانلودش کردم از یه نفر تو دیدار که تبلیغ کرده بود سوال کردم بعد میلی از مایکت دانلود کردم و نصب کردم کد دعوت اون طرف زدم ۳سوت طلاهدیه دا هم بایشون هم ب من بعد منم خودم اگهی کردم حدودا ۱۰نفر دعوت کردم شد۳۰میلی یعنی ۱۰۰تومن بعد برداشت کردم دیروزم برا واریز شد🥰اگه سماهم بخواین ثبت نام‌کنید داخلش بگین من کددعوتم بدم که به شماهم هدیه اول بده هرکی دوست داشت بگه

الان توضیح میدم یه اپ ب اسم میلی که از داخل مایکت دانلودش کردم از یه نفر تو دیدار که تبلیغ کرده بود ...

یعنیهر کی حرفت و باور کنه خره از خرم خر تره تو فقط میخوای کد دعوتت و بزنن به نفعت 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
یعنیهر کی حرفت و باور کنه خره از خرم خر تره تو فقط میخوای کد دعوتت و بزنن به نفعت

بخدا باورکن من تنها سود نمیبرم ب چی قسم بخورم شما ک ثبت نام‌کنی ب خودشماهم همونقدر که بمن میده ب شماهم میده هرکدوم ازاین اپ هایی ک بالا اسم بردم دقیقا همینجوری مدیون شماباشم‌اگه دروغ گفته باشم هرکدوم بزنی هم‌زمان هم ب شمامیده اول هم بعدش به من من اینجا اگه تبلیغ میکنم میگم شاید بدرد یک خانوم بخوره چون میدونم خانوما ب پول چقدرنیاز دارن واقعا ب فکرسود خودم نیستم تنها چرا شما ادما اینقدر بدبین هستین الکی تهمت میزنین مگه من چاقوگذاشتم زیر گلوتون که حتما باید بیاین این برامن بزنید واقعا متاسفم بااین طرز فکرتون

بخدا باورکن من تنها سود نمیبرم ب چی قسم بخورم شما ک ثبت نام‌کنی ب خودشماهم همونقدر که بمن میده ب شما ...

عزیزم چقد پول میده؟من واقعا پول لازم.لباسامو وسیله هامو گذاشتم توی دیوار برای فروش،😥😥😥😥😥

کاربری سال ۹۶ هستم.

🌞سلام!

من از تیم همساده‌ها هستم، همون برنامه‌ای که به مدیران ساختمان کمک می‌کنه تا مدیریت ساختمان‌هاشون راحت‌تر بشه😊

🆕ما یک بخش جدید و جذاب در برنامه راه‌اندازی کردیم به نام  "بازارچه"

🏪این بخش برای معرفی و دیده شدن کسب‌وکارهای محلی طراحی شده، تا ساکنین و مالکین ساختمان‌ها به راحتی بتونن شما رو پیدا کنن

اگر تمایل دارید کسب‌وکارتون رو به جامعه محلی معرفی کنید، همین حالا به من اطلاع بدید تا باهاتون تماس بگیرم و اطلاعات لازم رو دریافت کنم🌼🙋🏻‍♀️

منتظرتون هستیم!