2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد صدااام 😍لینک گزاشتم بیاین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست
برای گویندگیییی عاااالیه

یه مدت کوتاهی بودمم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدات خوبه فقط یکم لرزش داره و خیلی حروف خ و ش رو قوی تلفظ می‌کنی غیر این زمینه داری تمرین کنی حتما م ...

اره ش سوت میزنه سر ضبطم 😂کلماتی ک ش داشتو حذف میکردن برام

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
صدات مختص رادیوئه اسی😂❤فق وجدانا با لحن بخوووننننن بنده خدا داره زجه میزنه تو اینگار لبخند ملیح بر ...

دقیقاااا😂😂

ی مدت بودم رادیو

حس میکنم یکمم صداتو تو حلقی میکنی 

باید راحت صحبت کنی 

حس میکنم ی کوچولو تو فشار هستی 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

صدات شبیه صداساز های ربا.ته قشنگه

ممنون..

چقد مسخره بود با هوش مصنوعی ساختی

خودت مسخره ای!

مگه من با شما شوخی دارم؟؟!😐