2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال زشت دارم

244 بازدید | 14 پست

من بخاطر معده دردم فاموتیدین و کلنیوم سی می خورم 

فاموتیدین هر دوازده ساعت 

دکترم گفت میوه نخور 

اصلا یبوست نمیشدم از وقتی این قرصارو میخورم و اجازه خوردن میوه رو ندارم یبس شدم😔

چهار روز اینجوریم 

دیشب سنگین بودم رفتم دستشویی خیلییییییییی زور زدم دیدم نمیاد برای اولین بار با انگشتم کمک گرفتم دیدم بعد مدفوع (معذرت میخوام) خون روشن اومد 

الانم باز همین کار کردم  زور زدم کمی و بعد دفع که کلا یه بند انگشت بود و باز خون اومد ولی خیلی کمتر از دیشب !!!!! 

شهر شوهرممم اومدم عروسی 

اینجا همه هستن نمیشه برم دکتر 

ترسیدم یوقت مریضی بد نباشه😔 

کسی هست مثل من بوده باشه و یا بدونه چه کنم؟ 

مطمئنی دستشویی می‌کردی؟!

آخه با انگشت...😐

ی دارو هست معده و روده رو شل می‌کنه اونو بخور

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نباید زور بزنی ک . خب ببخشا مقعد هم ترک میخوره و این  بخاطر زوری ک زدی خس یکم پمادی کرمی چیزی بزن ‌ و غذاهایی بخور ک ملین هس . یا روغن زیتون اینا غذات استفاده کن و انجیر ک شبرت انجیر که روده هات خوب کار کتن . اینطوری پیش بری یه چیز دیگ ب دردات اضافه میکنی اونم نگران نباشه درس میشه  فقط نبایس بزاری مدفوع سفت شه باید روغن کرچک اینا استفاده کنی .  من برا یبوست از سی لاکس یه قرص گیاهیه استفاده میکنم خوبه خواستی اینم بگیر. برا سلامتی منم دعا کن .

برو دکتر انسداد روده میگیری داستان میشع

تو کل زندگیم اولین بارمه، و چون مهمونیم و شب عروسی باید برم واسه اینکه شکمم باد داشت با انگشت اقدام کردم، معذرت میخوام بخاطر سوال زشتم 

ناخونت خورده خون اومده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم نباید زور بزنی ک . خب ببخشا مقعد هم ترک میخوره و این بخاطر زوری ک زدی خس یکم پمادی کرمی چیزی ...

حق با شماست من سیو پنج سالمه و هر روز میوه کیخوردم و معدمم عالی کار میکرد دکتر گفت بخاطر معپه دردت میوه نخور و سردی نخور 

منم نخوردم معدم یبس شد، امشبم چون عروسی دعوتم و شکمم ورم داشت اون اشتباه کردم و خیلیییییی زور زدم و در نهایت نیومد و انگشتم ……

معذرت میخوام واسه سوال زشتم 

عزیزم نکن اینکارو.ممکنه ناخن بکشی زخم بشه.زخم اون ناحیه خیییلی دیر خوب میشه.کلیدیوم سی خودش باعث میش ...

شاید بخاطر قرص اندانسترون باشه 

اصلا نمیدونم این قرصا چیه که داده!!! زده واسه تهوع ولی من که تهوع ندارم 

حق با شماست من سیو پنج سالمه و هر روز میوه کیخوردم و معدمم عالی کار میکرد دکتر گفت بخاطر معپه دردت م ...

خواهش عزیزم . من خودمم عفونت معده دارم و یبوس . و ‌‌‌سخته خیلی میفهمت

انگشت میزاری به خودت 🤭

حق با شماست من سیو پنج سالمه و هر روز میوه میخوردم و معدمم عالی کار میکرد دکتر گفت بخاطر معده دردت میوه نخور و سردی نخور 

منم نخوردم معدم یبس شد، دیشب دیدم حسشو دارم ولی نمیاد با انگشت اینکار کردم بعدش خون اومد، امشبم چون عروسی دعوتم و شکمم ورم داشت اون اشتباه کردم و خیلیییییی زور زدم و در نهایت نیومد و انگشتم …… آخرم که نیومد! یه بند انگشت اونم با کمی خون، 

معذرت میخوام واسه سوال زشتم