2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباست و چطوری فروختی عزیزم منم لباس عروسم و میخوام بفروشم خیلیلم خوشگله تو دیوار ک مزاحمت ایجاد میکن ...

یه نفر همون روز اول پیام داده بود بعدش من آگهی رو حذف کرده بودم دوباره پیام داد پرسید موجوده شماره تماس خواست زنگ زد اومد خونه برد من خودم لباس عقدمم هست نزاشتم دیوار دیگه 

بنویس زنا زاده خیابونی از کار ناموست بهم پیشنهاد نده بلکش کن آگهیت بردار چقدر بعضی ها ح رومزاده هستناااا عجب عجب

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
ای بابا میخواستم ۴ جفت کفشای بابام که نو بذارم دیوار بفروشیم با این اوصاف میترسم تو دیوار بذارم

شماره باباتو بذار اسمتم مردونه کن بنپیس اقا هستم 

😂😂😂زن بهت پیام نده ایندفعه

وای اره کفش مجلسی گذاشتم😐

تازه اگه بگی کارتونم داره یعنی مکان با من😂😂😂منم متاسفانه یبار گذاشتم دور از جون عین چی پشیمون شدم😂😂😂😂

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜

ته اگهی تون تو دیوار بنویسید.

هرگونه مزاحمت به معنی مورد دار بودن مادرتان است.

دیگع غلط میکنند مزاحم شن😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃