2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بفهمه چکار کنم

432 بازدید | 27 پست

تو تاپیک قبلی گفتم اینجا میگم

ما یک خونه دارم تو مشهد بعد هر موقع بابام اینا میخان برن میگه اونجا شد هتل اذیت مبکنه منم گفتم دیگه خانواده نمبرن اونجا منم قایمکی کلید دادم شوهرم نمی‌فهمه بعد چون ما هر ۱ سال میرم اونجا مطمئن بودم نمی‌فهمه بعد امروز دیر کرد گفت رفتم تعمیر گاه ماشین درست کردم  فردا با برادر شوهرم برن اون خونه شوکه شدم خیلی می‌ترسم

چکار کنم خونه پر نمیتونم به بابام بگم ناراحت میشه فکر می‌کنه شوهرم راضی 

هنوز بهش نگفتم خونه پر 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه برن تو خونت بمونن در و دیوارشو میخورن با شوهرت صحبت کن بگو ترک کنه این رفتارشو .

میخام بگم میترسم 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

ازهمون اول با هماهنگی همسرت اینکارو میکردی بهتر بود تا اینکه منتظر عکس العمل همسرت باشی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
به خدا اگه فهمیده باشم چی شده

تو مشهد خونه دارن که کلا سالی یبار اونجا میرن

از قضا بابای زنه میخواد بره مشهد و برای اینکه هتل راحت نیست... کلید خونه مشهد رو میخواد بگیره

حالاااااا شوهرش و برادرشوهرش رفتن خونه ی مشهد و ایشون روش نمیشه به باباش بگه خونه پره

شاید میدونه خانوادت اونجان. مثلا باهاشون تماس گرفته فهمیده الان میخواد اذیتت کنه بترسی، از خانوادت بپرس جدیدا با شوهرت حرف نزدن؟ 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تو مشهد خونه دارن که کلا سالی یبار اونجا میرناز قضا بابای زنه میخواد بره مشهد و برای اینکه هتل راحت ...

برعکس متوجه شدی بابا‌ اونجاست الان

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
شاید میدونه خانوادت اونجان. مثلا باهاشون تماس گرفته فهمیده الان میخواد اذیتت کنه بترسی، از خانوادت ب ...

نه بابا م صحبت نکرد