2777
2789

چون باید برای کنکور بخونم وقت نمیکنم حدودا پنج تا کلاس دارم ولی همه رو الان نمیرم مثلا والیبال خیلییی دوس دارم ادامه بدم ولی نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کنار درس حتما یه مهارتیو ادامه بده از بین اون پنجتا ببین کدومو بیشتر دوست داری اونو ادمه بده

مثلا من خودم سنگنوردی و سنتور و زبان میرفتم الان که مدرسه ها داره شروع میشه دیگ سنتورو گذاشتم کنا ولی نمیتوتم از اون دوتا بگذرم شده درسو ول کنم ول میکنم ولی اون دوتارو ادامه میدم

ببین از دهم تا کنکور خیلی ها دیگه کلاس های متفرقه میزارن کنار ، من خودم ورزش و موسیقی گذاشتم کنار ، ...

میدونم برای همین ناراحتم امسال نهمم فقط یه سال میتونم ادامه بدم 😭

آرا اما بعد کنکور ، اصلا کسی که بخواد هم نمیشه من خودم از ۸ تا ۲ مدرسه بودم بعدشم کلاس کنکور داشتم

کلاس موسیقی و زبان و والیبال و کلاس های ارز دیجیتال هم دارم 

کلاس تست هم ثبت نام کردم 

آرا اما بعد کنکور ، اصلا کسی که بخواد هم نمیشه من خودم از ۸ تا ۲ مدرسه بودم بعدشم کلاس کنکور داشتم

من الان ورودی دھم تجربیم یعنی کلاس ھامو ول کنم ؟ جمعہ و یکشنبہ و سہ شنبہ کلاس دارم دو روز ورزشی یہ روز زبان بعد ماز ھم میرم و ھم ازمون دارم و ھم کلاس...از نظرت میتونم؟ میخوام معدلمم بالا ۱۹ و ۸۰ بشہ چون تو متوسطہ اصلا نمرہ زیر ۱۹ نداشتم:(

...
چرااا

خب اگه هم بخوام ادامه بدم یکی رو احتمالا زبان باشه چون خانوادم خیلی بهش تاکید دارن من با این وضعیت هر روز کلاس دارم هر کدوم حداقل یه ساعت به غیر از آماده شدن و لباس و پوشیدن و اینا بعد شهر ما خیلی از لحاظ آموزشی ضعیفه یهنی باید دوبرابر بخونم وقت نمیکنم 

خب بستگی به هدف ادم داره مثلا من خودم دارم سنگنوردی به طور حرفه ای کار میکنم رشتمم تجربیه و میدونم ورزشم برام اینده ساز تره تا درسم پس بیشتر تمرکزم رو میزارم رو ورزشم نه اینکه درس نخونما نه بعضی اوقات حتی شبا نمیخوابم بخاطرش ولی تجربیو تا دیپلم میخونم بعد کنکور ورزش میدم و سعی میکنم نمراتمم بالا باشه تا تو کنکور به مشکل نخورم

کلاس موسیقی و زبان و والیبال و کلاس های ارز دیجیتال هم دارم کلاس تست هم ثبت نام کردم

خب دیگه اشتباه کردی سال بعد این کارو نکن نمیدونم چه رشته ای میخوای بری اما اگه تجربی میخوای بری  اصلا وقت سر خاروندن نداری ، اینو من نمی‌گم همه بچه های درسخون و تیرهوشانی میگن 

ببین من خودم هندبال میرفتم اما گذاشتم کنار چون اصلا وقت نمیشه اگه خودتم بخوای