2777
2789
عنوان

فقط برا فوضولی تو پیجمه

129 بازدید | 17 پست

بچه ها یکی از اقوام شوهرم منو فالو داره .اما ن استوری لایک میکنه ن پست .تولدم بود استوری کردم حتی تبریک نگفت 

بنظرتون از پیجم بندازمش بیرون؟

فقط برا فوضولی مونده .منتظره من یه استوری در مورد شوهرم بزارم بره بزاره کف دست همه 

من با شوهرم قهر بودم یه متن غمگین استوری کردم .رفته بود به شوهرم گفته بود 

من همه رو فالو ندارم .فقط تعداد کمی 

حالا ایناهم آشناها هستن ک کلا هیچ واکنشی به من و استوریم ندارن .چکار کنم بزارم بمونن یا انفالو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بندازش یرون 

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

اوووووووووووووووووووووووووو

تا دلت بخاد من از این فامیلای فوضول تو پیجم دارم که نه لایک میکنن نه حرفی میزنن فقط نشستن یه گوشه و نگاه میکنن و جالبه اولین نفرهم همین فوضولا استوریامو سین میزنن

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
تقصیر توعه که تا ناراحت میشی از زندگی شخصیت استوری میزاریچه لزومی داره با شوهر دعوا کردی استوری بزار ...

عریزم فقط یه متن کوتاه گذاشتم یه شعر بود مخاطبش میتونست هر کسی باشه .مستقیم برا شوهرم ننوشته بود 

بعد این رفته بود بهش گفته بود ک زنت اینجور چیزی گذاشته و چمیدونم نکنه جدا شدین و 

اووووووووووووووووووووووووووتا دلت بخاد من از این فامیلای فوضول تو پیجم دارم که نه لایک میکنن نه حرفی ...

حتی یبار هم شمارمو پاک کرده بود الکی 

چون من همه رو فالو ندارم دلم نمیخواد اینجور کسایی رو فالو داشته باشم 

میترسم بعد تو اقوام دشمنی درس بشه با این کارم نمیدونم چکار کنم 

اولا سعی کن خوشحالی یا ناراحتیت رو تو فضای 

مجازی نشون ندی 

دوما مگه منتظر توجهی ک میگی لایک کرد یا نکرد 

سوما اگه حس میکنی خبرچینه صددرصد انفالو کن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
انفالو کن اون تو رو ناراحت کنه اشکالی نداره!🤨اما تو اونو ناراحت کنی زشتهه و عیبهشوهرتم چیزی گفت حقی ...

یبارم شمارمو الکی پاک کرده بود بع شوهرم گفتم این دختره منو کم محل میکنه هر جا میبینه و شمارمم پاک کرده 

ولی شوهرم همیشه بقیه رو بیشتر من قبول داره حس میکنه من الکی اینجوری میکنم 

اولا سعی کن خوشحالی یا ناراحتیت رو تو فضای مجازی نشون ندی دوما مگه منتظر توجهی ک میگی لایک کرد یا نک ...

عزیزم یه متن کوتاه بود ک مخاطبش هر کسی میتونست باشه ولی این دختر راست رفته بود به شوهرم گفته بود نکنه جدا شدین و..

ن فقط استوری برا تولدم گذاشتم اصلا حتی یه تبریک ساده هم نگفت 

نکنه دختره عاشق شوهرته از عمد دو بهم زنی میکنی؟چون دغدغه دختره خیلی سطحیه

ن فقط فوضول و خودشیرینه 

بارها دیدم سر سفره منو شوهرم کنار هم بودیم یچیزی می‌خواسته از شوهر م گفته بهش بده با اینکه میتونست به من بگه 

یا مثلا خرید رفتیم پریده جلو ک برا شوهرم لباس انتخاب کنه 

خودشم شوهر داره البته .