2777
2789
عنوان

اگه میترسی نیا

210 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دیشب تو راه روستا که بیابونی هست یه گله الاغ سفید از بغل ماشین رد شدن همسرم گفت زنگ بزنم به خواهر شوهرم اینا که پشت سرمون باماشین میومدن بگم که مراقب باشن نخورن بهشون منم زنگ زدم اونا هم گفتن باشه ،اومدیم جلو تر دیدیم اصلا گله ای وجود نداشته و خواهر شوهرم اینا هم چیزی ندیدن ساعت حدود 2صبح بود 😨🤕خیلی ترسیدم شما همچین تجربه ای نداشتین ؟

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جاده هست از شیراز به بوشهر خیلی از آشناها دیدنش یه مرد حدودا سه متره با قیافه خیلی عجیییب تو بیاب ...

من تا قبل از این جریان چیزیو باور نمیکردم اما بهم ثابت شد 

💔

😂😂

میدونی مادربزرگم زمان قدیم رفته بود تو طویله دیده بود یه خر سفید دست و پاش جناست و تزیین شدست بعد میزنه از پشت خره میگه برو بیرون اینجا چیکار میکنی؟بعد خره به زبون میاد میگه خوردی از کو.......م استغفرالله 😂😂😂😂😂نگو جن بوده