بعد نظرمو پرسیو گفتم تلعی*ق میشماااا گفت ن بابا راحت باش بگو کی کار داره و تا گفتم من نفهمیدم یک دیقه هم نشد تع لیق شدم بدست همون خانوم ک طرفدار بود...میخواستم بگممم خیلی زن خوبی هستی..خیلی🤗🤗🤗 بدتر از این سایت نبوده و نیست...ن تنها بیرون بلکه تو ی سایتم آز. ادی واسه حرف زدن نمیزارن..الان همینم تع لیق میکنن میترسم کلمه آز...ادی هم سخت باشه واسشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا مریض عقده ای زیاده زرتی گزارش میزنند مخصوصا حرف حق بزنی زور میاد بهشون
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...
فقط یه پیام اومده برام که بخاطر اینکه تو تاپیک من که موضوعش چیز دیگه بود یه عده بحث ممنوعه کردن تعلیق شدم
چقدر منطقی
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.