2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام خیلی واجبه

244 بازدید | 23 پست

سلام... شبتون بخیر 

من چند وقتیه نامزد کردم. نامزدم خیلی رو رفت و آمدم حساسه یعنی تا میگم میخوام برم فلان جا سریع میاد دنبالم میبرم و میارم 

خیلی ام بهم طی روز زنگ میزنه. امروز دلم گرفته بود گفتم فردا صب برم بهشت زهرا سر مزار پدرم. نامزدم بهم زنگ زد سر شبی بهش گفتم فردا من اگه تلفن بر نداشتم نگران نشو چون تو مترو آنتن نمیده. صحبت کردن تو مترو مصیبته. گفت میخوای بری کجا گفتم بهشت زهرا و چون میدونستم اگه نگم ناراحت میشه .... گفتش میام دنبالت حالا هی من میگفتم نمیخواد تو کار داری راه دوره اذیت میشی از نامزدم اصرار که میام.. واقعیت خیلی خجالت میکشم که همش دنبال کارای منه. حس ناتوانی و یه جورایی دردسر بودن میکنم. به نظرتون حس من درسته یا نه؟ 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستت داره مشکلی نداره که تو هم تا جای میتونی براش جبران کن خواهر

میترسم در آینده برام دردسر ساز بشه. کنترل گر باشه 

بعدم خجالت میکشم واقعا ازش اینقدر که همش دنبال کار و زندگی منه 

عزیزم حس شما درست نیست اما واقعا بعدا برات مشکل خواهد شد بهش بگو که فضای شخصی خودتو میخوای

نمیدونم چطور بهش بگم که ناراحت نشه. چون خودمم حس میکنم کنترل گره 

دنبال کارات نیست شکاکه 

به رفتاراش دقت کن اگر عقد نیستی برای عقد عجله نکن اگرم عقدی برای عروسی عجله نکن 

با چشم باز رد فلگا رو ببین و اینو داشته باش شما نمیتونی کسی رو عوض کنی و  هیچکس عوض نمیشه 

نمیدونم چطور بهش بگم که ناراحت نشه. چون خودمم حس میکنم کنترل گره

بهش بگو عزیزم درسته ما نامزدیم و قراره زنت بشم ولی خب اینجوری نمیشه که همه جا تو منو ببری خودمم دوس دارم گاهی برم واسه خودم بیرون مثل دوران مجردیم

یا شکاکه و بدبینه یا کنترل گره. با مشاور صحبت کن علایمشو بگو. عادی نیست ک همیشه خدا کارشو ول کنه بیاد سراغت..حواست جمع کن ب رفتارا دقت کن قبل عقدت، تو دردسر نیوفتی

دنبال کارات نیست شکاکه به رفتاراش دقت کن اگر عقد نیستی برای عقد عجله نکن اگرم عقدی برای عروسی عجله ن ...

آره واقعا. یعنی من تاحالا نشده از وقتی که باهم آشنا شدیم تنها برم جایی. یه سری کتاب میخواستم ببرم برای دوستم گفت نمیخواد ببری صبر کن خودم میبرم میدم