2777
2789
عنوان

چرامن اینجوری ام

225 بازدید | 12 پست

من بدیهارو فراموش میکنم و نه تنها فراموش میکنم یه جوری باطرف گرم میگرم ودوسش دارم که انگار نه انگار دوسال وچندین بار بهم بدی کرده

خواهرشوهرامو میگم اینقدر بهم بدی کردن ولی من یادم می‌ره وقتی باهاشون هستم حتی دوستشون دارم واینقدر گرم میگرم باهاشون وقتی ازشون دور میشم یادم میاد به کارشون که چطور بهم بی احترامی کردن میگم حداقل یه کمی سنگین باشم ولی بازم همونم

اصلا کینه آیی نیستم

بدیها و یادممیره وخوبیها.تو ذهنم میمونه مثلا خوبیهایی که کردن مثله کادوهای مناسبتی یا اومدن مراسم مادرم 

حالا به نظرتون این ویژگی خوبه یا بد

همیشه نشون کینه ای نبودن نیست گاهی از مهرطلبی و وابستگیه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه نشون کینه ای نبودن نیست گاهی از مهرطلبی و وابستگیه

نه اصلا مهرطلب نیستم نمیتونم کینه بگیرم نمی‌دونم چرا حسم اینه حالا یه اشتباهی کرد آدمیزاده دیگه حالا مگه چیکار کرد

حالا شاید بارها رفتار توهین آمیزی داشته ولی میبخشم

مثلا پذرشوهرم بهم توهین کرد .اشکال چهرمو با تمسخر بیان کرد جلوی جمع 

خیلیییی غصه خوردم ولی حتی همون لحظه بخشیدمش ولی یکسال نرفتم خونشون تا اون اومد خونمون ولی اومد من چنان تحویلش گرفتم انگار شتر دیدی ندیدی 

چنان گرم باهش میگیرم بیا وببین نمی‌دونم چرا

خوبمادرشوهرم بارها ب شوهرم گفته قدر زنتو بدون کینه ای نیست من اگه کینه ای بودم مثل جاریم نمیذاشتم شو ...

پس توهم مثل منی

با خواهرش شوهرات هم اگه بدی کنن همین رویه رو داری

پس توهم مثل منیبا خواهرش شوهرات هم اگه بدی کنن همین رویه رو داری

تازه ازدواج کرده بودم یروز مادرشوهرم با خنده بهم گفت مامانت عین بابا(ینی شوهرخودش) ک،،سخله 

اون لحظه انگار یه دیگ آب‌جوش ریختن روم سکوت کردم چیزی نگفتم،شب خوابیدم صبح فراموش کردم

تازه ازدواج کرده بودم یروز مادرشوهرم با خنده بهم گفت مامانت عین بابا(ینی شوهرخودش) ک،،سخله اون لحظه ...

وای منم 

تازه گاهی همون لحظه متوجه بی احترامیش نمیشم وباهاش میخندم بعد میفهمم که بهم توهین کرده ولی بازم میبخشم

ینی چیزی ته دلم نمی‌مونه تا بخام اخم کنم

حالا یه جاری دارم ازم ۴ سال کوچیکتره از کاه کوه میسازه کوچکترین مسئله ک اصن ربطیم بهش نداره رو حرف درمیاره با اون دعوا درست میکنه کل خانواده رو درگیر میکنه،ما خونمون جداست تو مسائلشونم دخالت نمی‌کنیم ولی با اینکاراش مادرشوهرمو پیر کرده،انقدر سلیطه‌ست دعوا رو تو کوچه هم کشونده آبرو نذاشته واسشون

خوبمادرشوهرم بارها ب شوهرم گفته قدر زنتو بدون کینه ای نیست من اگه کینه ای بودم مثل جاریم نمیذاشتم شو ...

خاک عالم تو سر برادرشوهرت که زنش نمیزاره مادرشو ببینه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خاک عالم تو سر برادرشوهرت که زنش نمیزاره مادرشو ببینه

بی عرضست 

دعوا و بزن بزن میکنه چن ساعت بعد زنش با قربون صدقه دوباره خرش میکنه

بچه ۱ سال  نیمشو نمیخاست ببره مسافرت داشت میبر بذاره روستا خونه مامانش،مادرشوهر گف بچه دلش آب میشه گناه داره از مادر دور باشه این خانم نمیخاست بچش مزاحم مسافرت شه مادرشوهرم گف بابارم ببرید ینی پدرشوهرم که مواظب بچتون باشه بغلش کنه و ...

حالا رفتن مشهد جا بگیرن اونجا دعواشون شده ب برادرشوهرم گفته باباتم باید دونگشو بده تو چرا پول مسافرخونه رو میدی😐