2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم .عرق زیره دست ساز .صبح و شب بخور .صبح قبل از صبحانه.شب هم بعد از شام...زیر ه زنیان از عطار ...

جدی میگی؟ چندکیلو باهاش لاغر شدی؟

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
بله با ورزش ده کیلو

رژیم هم گرفتی کنارش؟ من بخاطر طبع سردم وقتی رژیم میگیرم خیلی اذیت میشم چون مصرف سالاد و شیرو باید بالا ببرم و بهم نمیسازه

رژیم هم گرفتی کنارش؟ من بخاطر طبع سردم وقتی رژیم میگیرم خیلی اذیت میشم چون مصرف سالاد و شیرو باید با ...

اسفند بخور اشتهات کم میشه

اسفند خیلی گرمه دیگه راحت سالاد دوغ ماست اینا رو میخوری

حداقل ۴۰روز بخور

اسفند بخور اشتهات کم میشهاسفند خیلی گرمه دیگه راحت سالاد دوغ ماست اینا رو میخوریحداقل ۴۰روز بخور

اسپندی که میسوزونیم منظورتونه؟ تاحالا نشنیده بودم

اسپندی که میسوزونیم منظورتونه؟ تاحالا نشنیده بودم

بله

سرچ کن خوردن اسفند دکتر خیراندیش

هرشب یه نصف قاشق چایخوری با آب مثله قرص فرو بده جویده نشه

قبلش شسته بشه خاک نداشته باشه عالیه

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببنده

معدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه و بعدا هم خیلی کم میخوری کلا

مثل کسی که اسلیو معده کرده

البته اصلشو بخری که تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببندهمعدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه ...

اصلشو از کجا بخریم ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
اصلشو از کجا بخریم ؟

سخت پیدا میشه اصلش

چون وارداتیه و اصله 

و تقلبیش کلا ریخته همه جا

من بار اول حضوری خریدم.رفته بودیم مسافرت شمال(استان گلستان) موقع خرید هم همسرم کد اصالتشو چک کرد.وقتی مطمئن شدیم خریدیم.واسه دوره ی دومم چون مسیرمون دوره برام با پست ارسال کردن

خاستی باهاشون تماس بگیر مشاوره داره.نهایتش یا میخرین یا نمیخرین.

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم