2777
2789
عنوان

نی نی یارجان

70 بازدید | 11 پست

نی نی یار جان لطفا کاربری منو حذف کنید توی سایت اشنا پیدا کردم ممنون

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم

یکی نینیار شب و نی نی یار ۵ رو برام تگ کنه توروخدا

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جوری نوشتین انگار که نینی سایت مرکز خلاف ایرانه  !!!واسه خودت زندگی کن آشنا دیگه کیه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
یه جوری نوشتین انگار که نینی سایت مرکز خلاف ایرانه !!!واسه خودت زندگی کن آشنا دیگه کیه

درکل میخوام کاربریم لغو بشه

ممنون میشم برام تگشون کنید

واسه لغو کاربری باید کیو تگ کنم؟

الان باید نی نی یارشب  رو تگ کنید

@niniyar_2  ایشون هستن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الان باید نی نی یارشب رو تگ کنید@niniyar_2 ایشون هستن

ممنون عزیزم

درکل میخوام کاربریم لغو بشهممنون میشم برام تگشون کنید

کاربریتون لغو میشه اما تاپیکاتون میمونه که منم لغو کردم بعد ۴ ماه فعال کردم همه همونجوری دست نخورده بود همه هم می‌دیدند فقط  نمیشد کامنت بزارم یا تاپیک بزنم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .