2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل موجه چیه؟

خیانت مرد ، اعتیاد شدید نفقه ندادن کتک زدن حکم بالای ۵ سال زندان داشتن 

که البته همه اینا رو باید بتونی اثبات کنی 

اگه دوست داری مشکلتو بگو راحت تر بتونم راهنماییت کنم

خیانت مرد ، اعتیاد شدید نفقه ندادن کتک زدن حکم بالای ۵ سال زندان داشتن که البته همه اینا رو باید بتو ...

خیانت مرد اگه زد زیرش چی پرینت پیامک یا تلگرام اینا دادگاه میگیره؟

خیانت مرد اگه زد زیرش چی پرینت پیامک یا تلگرام اینا دادگاه میگیره؟

برای خیانت شاهد لازمه اونم موقع زنا 

اینجوری سخت بتونی ثابت کنی 

اگه از خیانتش مطمئنی و نمیخوای باهاش زندگی کنه تنها اهرم فشارت مهریه ات هست

برای خیانت شاهد لازمه اونم موقع زنا اینجوری سخت بتونی ثابت کنی اگه از خیانتش مطمئنی و نمیخوای باهاش ...

نمیخوام مهریه بگیرم اصلا نیاز ندارم بهش اگه هم بخوام باجون ودل قبول میکنه که بده هرجور که شده میگه فقط نرو.... 

برای خیانت شاهد لازمه اونم موقع زنا اینجوری سخت بتونی ثابت کنی اگه از خیانتش مطمئنی و نمیخوای باهاش ...

همسر من هیچ جوره به طلاق من راضی نمیشه حتی شده تاپای مرگ هم‌میره میشناسمش ولی نمیدونم چرا این کارارو میکنه

نمیخوام مهریه بگیرم اصلا نیاز ندارم بهش اگه هم بخوام باجون ودل قبول میکنه که بده هرجور که شده میگه ف ...

پس اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری یه وکیل خوب بگیر بیافته دنبال کارات ولی خیلی دوندگی داره تازه اگه بتونی اثبات هم کنی بیاد داذگاه بگه صیغه کرده بودم دادگاه شرعیش میدونه 

چرا نمیخوای بگیری بگیر حداقل استقلال مالی پیدا کن 

احساسی رفتار نکن 

اگه هم میتونی ببخشیش ک بترسونش زندگیتو کن ولی کسی ک یکبار خیانت کنه بازم میکنه

پس اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری یه وکیل خوب بگیر بیافته دنبال کارات ولی خیلی دوندگی داره تازه اگه بت ...

کاش یک‌بار بود ای کاش چی داره که بگیرم آخه ماشین زیر پاش مال منه بابام آنقدر بهم داد گفت پسر خوب باشه اشکال نداره یک سفرای  خدا پهن کرده همه استفاده کنن شوهرم ظاهرش خیلی آدم خوبیه کی‌باور میکنه آنقدر لجنه شوهرم خودش هیچی نداره روز مره رو به زور‌میگذرونه پدرش خیلی مرد شریفیه حتی مادرش می‌دونم اگه بفهمن شب و روز براش نمیذارن