mah_e_asemun مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 عنوان دوقلو باردار شدن ب روش سنتی امتحان شده 22329 بازدید | 17 پست سلام دوستان اگه روش خاصی یا داروی گیاهی میشناسین برای دوقلویی بگید...مرسییییییی ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه 1396/07/26 | 21:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 خوردن برگ سنجد هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
sara1525 عضویت: 1389/01/01 تعداد پست: 7247 شنيدم گياه باه براي زنان دوقلو زايي صد در صد مياره ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 شنيدم گياه باه براي زنان دوقلو زايي صد در صد مياره گیاه باه چه گیاهیه ؟!!! 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
sara1525 عضویت: 1389/01/01 تعداد پست: 7247 گیاه باه چه گیاهیه ؟!!! نميدونم عزيزم منم از يك خانم جنوبي شنيدم كه تو روستاشون همه دوقلو داشتن ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
maha1367 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 693 منم شنیدم باه زنانه اسمش باعث دوقلو زایی میشه ولی نحوه مصرف اینارو نمیدونم برو عطاری بخت میگه
mah_e_asemun مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 شنيدم گياه باه براي زنان دوقلو زايي صد در صد مياره ممنونم... اینکه چطوری و چ مقدار مصرف کنیمشو نمیدونید؟ ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه
مهرماه۶۲ عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 456 عسل + سیاه دونه + هل + زیره سیاه + دارچین هر شب قبل از خواب یه ق مربا خوری... برای سیکل های مرتب. یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
mah_e_asemun مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 عسل + سیاه دونه + هل + زیره سیاه + دارچین هر شب قبل از خواب یه ق مربا خوری... برای سیکل های مرتب.&nb ... ممنونم ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه
bbce عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 114 سلامفکر نمیکنم روشی داشته باشه ولی برای پسر یا دختر شدنش میشه کارهایی کرد که اینجا نوشتهhttps://baby-center.ir/تعیین-جنسیت-جنین/
adamak عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 643 من عاشق دوقلو ام ای خدا تو میتونی به ماهایی که دوس داریم بده اونم همسان مرسیییی 😉😉 نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️
mah_e_asemun مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 من عاشق دوقلو ام ای خدا تو میتونی به ماهایی که دوس داریم بده اونم همسان مرسیییی 😉😉 واقعا..منم عاشق دوقلو همسانم.دوتا داریم تو فامیل ولی کاش ب منم بده خدا ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه
mah_e_asemun مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 عسل + سیاه دونه + هل + زیره سیاه + دارچین هر شب قبل از خواب یه ق مربا خوری... برای سیکل های مرتب.&nb ... اینام ک همش گرمیه....من جوش جوشی میشم واااااای ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه
تبسم67 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5619 من عاشق دوقلو ام ای خدا تو میتونی به ماهایی که دوس داریم بده اونم همسان مرسیییی 😉😉 من دوقلو همسان داشتم اونم دوتا پسر ، شش ماهگی سقط شدن . جز بارداری های خیلی پرخطر ❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤ ⚘خدایا شکرت⚘
مهرماه۶۲ عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 456 اینام ک همش گرمیه....من جوش جوشی میشم واااااای طبعش گرمه . ممکنه پسر بشه. کنارش عرق کاسنی استفاده کن یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا