چرا خدایا چراااااا باید همچین چیزی بوجود بیاد اصن؟ سالی یکبار بسه خوب ماهی یبار ادم چیزی نمیمونه ازش کهههه
اعصابم خراب شد هر چی لباس داشتم خونی شد و نجس خداوندااااا😭😭😂
نمیدونم چجوری میخوابم همه جا میریزه بجز رو پد 😐😖
کیا مشکل منو دارن ؟؟😢😢
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
الان اینطوری میگی منن همینماما دو ساعت عقب بندازم به غلط کردن میوفتم
چقد منییی
مثلا باید ۱ شهریور میشدم اومدم اخراش امید داشتم نشم که امروز صبح زندگیم کثیف شد😂😖😖
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اگه بگم باورت نمیشه الان پریودم چن ساعت پیش شدم قبلشم انقد دلم شدید درد میکرد که نگووو، درکت میکنم م ...
من درد نداشتم این دوره ولی امروز صبح شدم همین الان لباسم کثیف شدن اصن یه فصل تو سال میشدیم بس بود هر ماه جونمون در میاد کههه😢😢
😐🤣😂🤣🤣جرررر منم همینمیه روز فرداشب جشن عقد پسر عمم بود میخواستم فرداظ برم حموم گفتم نظم نظم نظر ...
😂😂😑