2777
2789

دوستان من امروز تو یه تاپیک بودم 

با این عنوان که آقاهه میخواست ازدواج صوری بکنه 

حالا خواستید بگین بگم کدوم تایپک بود برید بخونید 

بعد آقاهه آیدی میذاشت و اینا که بهش تو تل...گرام پیام بدن 

بعد تو یکی از پستا برگشت گفت که چند تا خانم بهم اینجا درخواست دادن 

یسری از خانما هم که واضحا تو پستا.....

توروخداااااا خانما مراقب باشینننن 

به مردی که میاد نی نی سایت اعتماد نکنییدددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک با این عنوانش تعطیل نشد ؟؟؟؟

ازدواج سوری اینجااااا؟؟؟؟

الله اکبررررر من میترسم داخل تاپیک خودمم حرف بزنم چ برسه از این حرکتااااا

کدوم تاپیک بود بخونیم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

🫤مرد میاد نینی سایت مرد کارو زندگی داره شخصیت و حرمت مردونگیش اجازه نمیده بهش بیاد بین خانم ها ،اینایی که میبینی هر چی میتونن باشن ولی اسم مرد نباید خراب کرد ،اینایی که اینجان حدف و شخصیتشون مشخصه

تاپیک با این عنوانش تعطیل نشد ؟؟؟؟ازدواج سوری اینجااااا؟؟؟؟الله اکبررررر من میترسم داخل تاپیک خودمم ...

سم و افتضاح بود 

داشت تشویق می‌کرد 

آیدی میذاشت که با خانما آشنا بشهههه حتی 

🫤مرد میاد نینی سایت مرد کارو زندگی داره شخصیت و حرمت مردونگیش اجازه نمیده بهش بیاد بین خانم ها ،این ...

واقعااااا من نمی‌دونم یه مرد چطوری روش میشه میاد اینجا و همچین تایپکایی میزنم 

عجب... ازدواج سوری

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
سم و افتضاح بود داشت تشویق می‌کرد آیدی میذاشت که با خانما آشنا بشهههه حتی

ای داد بیداد 

والا دیگه یکی بره آیدیش مگه دیوونه باشه وگرنه کی میاد همچین کاری میکنه فرص کن ی مرو بیاد وسط بگه دوست میخام یکی بیاد😅😅😅خااک تو سرش 

تاپیکشو میدونی یا کاربریشو

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
سم و افتضاح بود داشت تشویق می‌کرد آیدی میذاشت که با خانما آشنا بشهههه حتی

🔵 روی همون جایی که آیدی داده نی نی یار تگ کنین

🟠 یا الان با آن سه نقطه پست هاشو گزارش بزنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.