2777
2789
عنوان

امروز تو نونوا یه زنه بی نوبتی کرد بهش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست
حالا یه نفر جلو عقب فرقی نمیکنه اون بی ادب بوده

اتفاقا فرق می‌کنه

من خودم با بچه سر بغل ماشینو دو تا کوچه دورتر پارک کردم تو صف وایسادم، ی آقایی اومده که من ماشینم و بد جایی پارک کردم. خانومم گرمش میشه زود بدین من برم. منم گفتم من نوبتمو نمی‌دم بقیه اگر مشکلی ندارن بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکشیدم اینا لحجه دارن براش حرف عجیبی بود فارس نیستن من فارسی حرف میزنم اینا تات هستن لحجه دار

دهن به دهن آدمای بی کلاس بذاری خودت رو میکشی پایین.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خوب کاری کردی. یه نگاه از بالا پایین بهش مینداختی

میدونی من یه روستای دیگه ازدواج کردم غریبه ام اینا هم مثل حیوان میمونن مثلا تو دعواهاشون با چاقو تبر میزنن همو یکی از. روستاهای خراسان شمالی ،من میترسم ازشون

فکر میکردم اصن لازم نیست بیشتر جواب بدم

آره ادب خودشو نشون داده دیگه منم یه بار رفتم داروخونه پشت سر یه آقایی وایسادم بعد یه آقای دیگه اومد کنار من وایساد جلویی که رفت اون یکی آقا زود پرید جلو گفتم ببخشید آقا من اینجا براچی وایسادم ؟؟گفت فک کردم با همین زود کشید کنار بیچاره😂