2777
2789
عنوان

نامزدم میگه باید خونه مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 88 پست
آخخخخ داغ دلمو تازه کردی نامزد بودم دستشو گرفتم اومدم تو ماشین گفت تو خیابون از این کارا نکن در حالی ...

نمیدونی دوستام به شوهراشون چکارا نمیکنن

سینما خوشش نمیاد

پاساژ جلفه

فقط پیاده روی و رستوران خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش از اول قبول نمیکردی... الان باید وایسی بچه بازی را کنار بزاری و بگی تا خونه مستقل نگیره نمیرم تهدیدشون کن از این خونه میرم اینجا نمیمونم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چرا آخه، به جاش یکم راهکار بدید واقعا الان وثت این حرفاست؟؟؟؟؟؟این چه سمیه توی ایران که همه مادرشوهر ...

اره خواهشا شماها شوهر داری کردین بگید چطور متقاعدش کنم بفهمه منم ادمم بچه نیستم

چرا آخه، به جاش یکم راهکار بدید واقعا الان وثت این حرفاست؟؟؟؟؟؟این چه سمیه توی ایران که همه مادرشوهر ...

این صرفا به این معنی نیست که خانواده شوهر بد هستند قطعا اگه داماد هم بیاد با خانواده زنش زندگی کنه باز هم مشکل خواهند داشت منظور اینه که تو اون شرایط هزاران برداشت غلط از رفتار همدیگه میکنن واین باعث اختلاف میشه

نمیدونی دوستام به شوهراشون چکارا نمیکننسینما خوشش نمیادپاساژ جلفهفقط پیاده روی و رستوران خوبه

اینم بیرون رفتم زیاد خوشش نمیاد خونه بهترین جاعه 

انتظار داره من فقط ب بچه برسم خسته شدم‌اه مث بچه باهام رفتار میکنه 

برا من عروسی نمیگیره میگه از این کارا خوشم نمیاد

غلط میکنه بگو تو خوشت نمیاد بخاطر خرجشه من دلم میخواد چون ارزو دادم حداقل برو ارایشگاه لباس عروس بپوش برین آتلیه عکس بندازین وعروس برون کنن ....تو دلت نمونه...زیادم نمیشه خرجش ...ببین خیلی مختصر نکن شرول زندگیتو بعدا بدجور پشیمون میشی ...خواهرشوهرم انقد مراعت شوازشو کرد حتی لباس عروسو خودش ار فامیلشون کرایه کرد ماشین عروس رو خودش تزئین کرد حتی شام عروسی رو مادرش داد طلا خیلی جزئی برداشت تا شوهرش کم نیاده وفلان کابینتای خونشو پدرر عروس نصفشو داد پرده هاشو ابنا گرفتن خیلی دیگه مراعات  کرد چی شد بعد ۴سال زندگی با دختر بچه مرتیکه بهش خیانت کرد مچ مردک رو تو خونه ی زنبکه گرفتن طلاق گرف ....حالا شوهر تو پررو هم هس مشخصه میخواد از اول کم توقع بدون خرج تعلیمت بده بری خونه ی مادرش بشی کنیزشون ....اصلا قبول نکن بگو هروقت خونه مستقل گرفتی عروسی گرفتی میام وگرنه نمیام خونه مادرت...

من چون به شوهرم قول داده بودم ۹ماه فقط رفتم تو همسایگی خانوادش سر۹ماه برگشتم خونه ی پدرم گفتم برو سهمتو بگیر خونه بخر بعد بیا منو ببر ایتقد موندم وتحمل کردم اونم پولشو گرف حتی عمرا نمیخواس تو شهر من خونه بخره پول رو گرف اونم راضی کردم تو شهر من خونه خریدیم بازم قول داده بودم نزدیک محل کارش خونه اجاره کنه بریم اونجاخونه که خریدبم دادیم اجاره رفتم ۳سالم اونجا اجاره نشستم امادش کردم اومدیم خونه ی خودمون ...الان یه ساعت فاصله هس از محل کارش میره میاد ...ببین سیاست داشته باشی اون غلام تو میشه وگرنه شل بگیری تو میشی کنیز خودش وخانوادش ...کلاهتو محکم بگیر

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

تو تمام کشورا همینه عروساونارو دوست نداره اونام عروس رو

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من 18اون 34

باید رگ خوابش رو پیدا کنی

بهش بفهمون که میخوای بهش تکیه کنی، بهش حس قدرت بده

مردا دوست دارن تکیه گاه باشن 

یه جوری که خودت رو کوچیک نکنی. بدونه تو هم قوی هستی

بگو بهت وقت بده کارای خونه رو یاد بگیری و بعد برین خونه خودتون

بگو باید رو پای خودم واستم نه که مادرت همه چیزو بالاسرم دیکته کنه این جوری که چیزی یاد نمیگیرم