2777
2789

قبلا از رابطم گفتم سه سال با همیم اومد خواستگاری یا مخالفت شدید خانوادم روبه رو شد 

باهم خوب بودیم دعوا داشتیم بحث داشتیم ولی بازم آشتی میکردیم کنار میومدیم یه تیکه از وجودم شده 

حالم کنارش خیلی خوبه وقتی پیششم دلم میخواد زمان وایسه 

ولی یه مدتیه رفتارش عوض شده میگه باید خودتو ثابت کنی تا منه واقعیو ببینی مطمن شم دوباره بیام‌جلو میگم چجوری ثابت کنم همیشه پسر ثابت میکنه میگه معدرت میخوام لاپایی میخوام 

تو این سه سال هیچ وقت هیچ وقتتون همچین خواسته هایی ازم نداشته هیچ وقت همیشه حد و مرزا رو حفظ  الان‌نمیدونم چرا اینجوری شده

رفتارش عوض شده سراغ نمیگیره وقتی پیام میده میگه میخوام بی محلی میکنه میگه تا خواستم انجام نشه همینه 

لطفا راهنماییم کنید بدون توهین و  قضاوت 

پیشاپیش از کمکتون ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما پنج سال باهمیم اومد خواستگاری خانوادم شدید مخالفت کردن دوسال گذشته و راضی نشدن هنوز براهمین کات کردم چند هفته ست ! پیام میده و ابراز ناراحتی می‌کنه اما من مجبورم باهاش سرد رفتار کنم 😭

بنظرم ثابت کردن دوست داشتن ربطی به این کارا ندارع 

و اگه واقعا عاشقت باشه با این حرفا ازارت نمیده چطور ممکنه عاشقت باشه ولی بخاطر ... باهات سرد شه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اصلا و ابدا زیر بار نرو به هیچ وجه

من اصلا خانوادمو زیر سوال نمیبرم با همچین کاری 

ولی نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شد اخه من داشتم همه تلاشمو میکردم خانوادمو راضی کنم

احساس میکنم اون با این تقاضا باطن خودشو زودتر ثابت کرد قبول نکن به نظرم کسی که واقعا بخوادت برات ارزش قائل میشه 

برو بهش بگو من خودمو ثابت میکنم اما با پاک موندنم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

عزیزم به عنوان  کسی ک این شرایط رو تجربه کرده میگم اصالا اصلا اصلا تحت هیچ عنوان خواستش رو قبول نکن چون اون داره بهونه رفتن میگیره معذرت میخوام بعد لاپایی رابطه ازتون میخواد و بعدشم میگه دختری ک اینجوری باشه رو نمیخوام دوست داشتن اینجوری نیست فقط قبول نکن حتی اگه خواست بره بزار بره ولی قبول نکن امیدوارم به حرفم گوش کنی چون بعدش خیلی آسیب میبینی

که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...

ما پنج سال باهمیم اومد خواستگاری خانوادم شدید مخالفت کردن دوسال گذشته و راضی نشدن هنوز براهمین کات ک ...

دقیقاا منم همینو میگم میگه نیازمه اگر عاشقمی و دوسم داری چرا به نیازم توجهی  نمیکنی 

گفتم وقتی قدمی بر نمیداری من مطمن نیستم چه کار کنم چرا خودمو دست مالی کنم 

دقیقاا منم همینو میگم میگه نیازمه اگر عاشقمی و دوسم داری چرا به نیازم توجهی نمیکنی گفتم وقتی قدمی ب ...

درسته شاید با این کار تو عشقتو بهش ثابت کنی اما آیا عشق اون با این کار زیر سوال نمیره؟؟ اگه عاشقته تو خودت هم این کارو ازش بخوای غیر ممکنه قبول کنه چون بهت آسیب میرسه 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
عزیزم به عنوان کسی ک این شرایط رو تجربه کرده میگم اصالا اصلا اصلا تحت هیچ عنوان خواستش رو قبول نکن ...

میدونم عزیزم این حرفتو و بهش گفتم 

گفتم تو میخوای لاپایی بکنی و بری خب همین الان برو 

دیگه همون حرفای همیشگیه پسرا به شرفم پات میمونم از این چرتا نمیدونم

احساس میکنم اون با این تقاضا باطن خودشو زودتر ثابت کرد قبول نکن به نظرم کسی که واقعا بخوادت برات ارز ...

اوایل میگفت میگفتم به وقتش این اتقاقا میوفته اونم تموم میکرد ادامه نمی‌داد 

ولی الان اینقدر جدی و محکمه که قهرای طولانی میکنه