2777
2789
عنوان

نظر تتلو در مورد نی نی سایتی ها گفته ک نی نی سایتی ها فقط میخوان که

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 51 پست
تروخدا اون تاپیک ک نوشتم واس سرگرمی سوال بپرسیدو گزارش برنید بترکه تروخدا فقط چندنفر مونده🥲🥲🥲🥲💔 ...

زدم، شمام بیزحمت تاپیک بانک منو گزارش بزن مررسی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هارلی کویینژیناگلمنکاپ کیک عصبانیایلشاهاردشیردرازدستدلبرمومشکیملکه کورد اگه اشتباه نکنم اسمشونیکی ۰ه ...

بیشتریاشون کاربری سال۹۸ هستن به بعد

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

کدوم تاپیک؟

اون که گفتم مشکل بانکی دارم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من اصلا به اسم ها و تاریخ هاتوجه نمیکنم،دیشب یه تاپیک می‌خوندم بعدازاینکه چن تاازنظرات روخوندم گفتم وااای اصلا به نظرات اینجا نمیخوره این جواب دادنا ،برگشتم تاریخوخوندم باورت نمیشه حدسم درست بود،تاپیک مال سال۹۶بود دوباره بالا اومده بود،واااقعاطرزجواب دادنامتفاوت بوده

من اصلا به اسم ها و تاریخ هاتوجه نمیکنم،دیشب یه تاپیک می‌خوندم بعدازاینکه چن تاازنظرات روخوندم گفتم ...

برو سالهای ۹۰ و۹۱ وحتی ۸۹و۸۸ رو بخون برگات میریزه از اون همه صمیمت وادب و نظرات قشنگ

کاربر آناتا رفته خارج ازکشور چندماه پیش یه تاپیک داشت

اون زمان کاربرای ۹۸ و ۹۹ خیلی فعال بودن

بعدش دیگه سایت همش شده جنجال و اعصاب خوردی 

هرروزم تا سایت خرابه

نی نی یارام نمیان

کاربراهم حدیدن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗