2777
2789

تا دو روز پیش از دندون درد چیزی نمونده بود بمیرم الان از دارو خونه مفنامیک اسید گرفتم بهتر شده دندون دردم .و قرص مترونیدازول هم گفت بخورم البته یه بنده خدایی پیشنهاد داد شما مصرف کردی ؟

معجزه شکر گزاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش دندانپزشک شاید عفونت کرده 

طبق تجویز دکتر مصرف کن 

من مترونیدازول رو طبق تجویز دکتر یه دوره مصرف کردم بعدش رفتم واسه عصب کشی 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

دکتر به من گفت برا عفونت دندون یکی مترونیدازول و یکی آموکسی سیلین هر ۸ ساعت با هم بخورم

البته من اینارو بعد از عصب کشی و جراحی دندون خوردم

حالا شما درد داری حتما به عصب رسیده

❤️🌱
برو پیش دندانپزشک شاید عفونت کرده طبق تجویز دکتر مصرف کن من مترونیدازول رو طبق تجویز دکتر یه دوره مص ...

عصب کسی می خواد حتما آره ؟ اگه سوراخ یا خراب شده باشد 

معجزه شکر گزاری...

عزیز مترونیدازول و آموکسی سیلین و باید باهم بخوری واسه دندون درد عالی جواب میده

واسه درد اینا که مسکن نیست دندان درد وحشتناک دارم  اینا برا عفونت خوبه ؟ شما مفنامیک اسید هم خوردی برا درد دندون ؟

معجزه شکر گزاری...

واسه درد اینا که مسکن نیست دندان درد وحشتناک دارم اینا برا عفونت خوبه ؟ شما مفنامیک اسید هم خوردی ب ...

اره واسه عفونته، من مفنامیک اسید اصلا جوابگو نیست واسم ژلوفن کنارش استفاده میکنم ،  البته من کشیدمش انداختم جلو سگ راحت شدم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
عصب کسی می خواد حتما آره ؟ اگه سوراخ یا خراب شده باشد

عزیزم عصب کشی فقط با عکس مشخص میشه که دکتر ببینه خرابی به ریشه و عصب رسیده یا نه 

شاید اصلا فقط نیاز به پر کردن داشته باشه

باید عکس بگیری از دندونت

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️