2777
2789
عزیزم 😢کلا دوران مدرسه خصوصا دبیرستان همینه همه تو این دوران سرویس میشه 😢✋😂

هعی خدااااااا گفتم میرم رشته مورد علاقم هنرستانم حجم حداقل حفظیم کمتره نه تنها کم نشد بلکه 4 برابر شد همون 6 ساعت هم راهنمایی بودم میخوابیدم شبا دیگه نمیتونم بخوابم 😐👍ب خدا پارسال انقدر وقت کم بود دو خط دینی حفظ میکردم یکم  کار عملی انجام میدادم وااااای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین سن رو داری برای لاغری یعنی سنت عالیه عالی من ۲۸سالمه شما خیلی زودتر از من نتیجه میگیری فقط ار ...

همش ارثیه ارثیییی 

هم از پدر هم ما در ارثیه رون و باسن بزرگ دارم 😐💔امروز رفتم شلوار بگ بخرم بخاطر رون چندین سایز بزگ تر بهم داد الان کمر می افته 😐😂 کلیش هم باید کوتاه کنم

عزمزمه بمنم میگی پهلو و شکم دارم یکم مخام باسنم بزرگ شه پاهام خوش فرم شه قدم ۱۶۳ وزنم ۶۰

• مرتب و تر تمیز :
  • کرانچ معکوس
  •  پلانک
  •  دراز نشست
  •  اسکوات
  •  حرکت مرد عنکبوتی
  • پلانک چرخشی
  • کرانچ دوچرخه
  • کرانچ کج شکمی
  • کیک بک ایستاده
  • کیک بک ایستاده پا صاف
  • لانگ معکوس
  • سومو اسکوات

با توجه به قد و وزن بی ام ای بدنیا خوبه زیاد چاق نیستی 

رژیم کامل قند و شکر مصنوعی بگیر 

به اندازه نیازت غذا بخور که چاق نشی 

آب به مقدار کافی بخور 

اگه موقع ورزش زیاد عرق کردی بدنت سدیم و پتاسیم از دست میده پس باید بعد از ورزش موز ( پتاسیم ) و آب نمک اونم با فاصله بخوری 

میتونی آب نمک نخوری به چالش مثلا دوغ نمکی بخوری 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

باسن بزرگ اصلا خوب نیست من که فقط دارم خودمو میکشم لاغر تر بشه حداقل متناسب ن میتونی لباس شیک بپوشی ...

ای قربونت حیا و عفتت روله 😍😘

درسته منم میگم فرم باسن به قد و وزن طرف بیاد مث صندوق عقب نباشه اون پشت 😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

خوبه که من خیلی خوشم میاد مهم شوهرته که کاملن راضیه 😂

اونکه اره ن اصلا دوست ندارم اصلا آنقدر دلم میخواد مانتو های خوشگل بپوشم همیشه لباس های آزاد می‌پوشم همه فکر میکنن خیلی چاقم