2777
2789
ببین نازارم انواع پلانک و انواع اسکات بعلاوه چن تا حرکت ایروبیک رژیم قند و شکر کم کردن مقدار برنج ، ...

هعی 5 روز دیگه مدرسه شروع میشه باز کل روتینم میریزه بهم صبح برو مدرسه ساعت 2 نیم خونه ناهار یکم استراحت ی سر درس خوندن تا شب شب بسم الله برای کارای عملی تا نصف شب انشالله 😐😂 کل روزم اینجوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نازارم انواع پلانک و انواع اسکات بعلاوه چن تا حرکت ایروبیک رژیم قند و شکر کم کردن مقدار برنج ، ...

عزمزمه بمنم میگی پهلو و شکم دارم یکم 

مخام باسنم بزرگ شه پاهام خوش فرم شه 

قدم ۱۶۳ وزنم ۶۰

عالی ی کوچلو پهلو دارم باسنم بزرگه نه خیلی ها وبی خوب همه دوستام ارزشو دارن من اینجوریم که نههه چیه ...

همه اونایی که باسن بزرگی دارن دوسش ندارن طبیعیه😂✋

ولی خب باسن خوبه که ماهیچه ایش کنیو فرم مناسب بی ام ای بدنت بهش بدی 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

همه اونایی که باسن بزرگی دارن دوسش ندارن طبیعیه😂✋ولی خب باسن خوبه که ماهیچه ایش کنیو فرم مناسب بی ا ...

نمیخواممممممممم، 😭 منه 16 ساله باید همش بپوشونمش خیر سرم همه دوستام مانتو کوتاه من نمیتونم 

نمیخواممممممممم، 😭 منه 16 ساله باید همش بپوشونمش خیر سرم همه دوستام مانتو کوتاه من نمیتونم

اسی عکس بده ببینیم شاید خودت اینجوری فکر میکنی 

یجوری بزرگش کردی کنجکاو شدم ببینم 😂

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

هعی 5 روز دیگه مدرسه شروع میشه باز کل روتینم میریزه بهم صبح برو مدرسه ساعت 2 نیم خونه ناهار یکم استر ...

عزیزم 😢

کلا دوران مدرسه خصوصا دبیرستان همینه همه تو این دوران سرویس میشه 😢✋😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

همه اونایی که باسن بزرگی دارن دوسش ندارن طبیعیه😂✋ولی خب باسن خوبه که ماهیچه ایش کنیو فرم مناسب بی ا ...

باسن بزرگ اصلا خوب نیست من که فقط دارم خودمو میکشم لاغر تر بشه حداقل متناسب  ن میتونی لباس شیک بپوشی نگاه یک مشت مردای هیز خیلی وقتا میگم کاش میشد ببریش بندازش دور 

باسن بزرگ اصلا خوب نیست من که فقط دارم خودمو میکشم لاغر تر بشه حداقل متناسب ن میتونی لباس شیک بپوشی ...

همه مثل شما نیستن 

خیلی ها بزرگشو دارن با افتخارم میندازنش بیرون که همه ببینن 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بهترین سن رو داری برای لاغری یعنی سنت عالیه عالی من ۲۸سالمه شما خیلی زودتر از من نتیجه میگیری فقط اراده