2777
2789
عنوان

خانمااای باتجربه و باسیاست بیاین

222 بازدید | 21 پست

من امروز نوبت دکتر داشتم به اصرار همسرم پسرم که پنج ماهشه رو همسر گذاشت پیش پدر و مادرشون ما ساعت ۷و۴۰رفتیم و حدود یک ساعت بعد ۸و۴۰برگشتیم وقتی رفتیم بغل پدر همسرم بود و به زور اومد بغل من. مادر همسرم نبودن داشتیم میرفتیم که مادرشونم اومدن و بعد از احوال پرسی و.. گفتن که کامل همه رو میشناسه دیگه پیش ما نمیمونه و اذیت میکنه من ناراحت شدم چیزی نکفتم و تشکر کردیم و اومدیم ولی دیگه تصمیم گرفتم هر جا رفتم با خودم ببرشم.حالا همسرم میگه نه فکر تو اشتباهه. چی کار باید کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت اینکار نکن 

پدر من روی این مورد خیلی حساس بود 

میگفت بچه هایی که تا ۱۲ شب تو کوچه خیابونن نشون میده پدرش یک طرفه مادرش یه طرف بچه هم اینجوری شده 

خانواده همیشه باید باهم باشن 

هیچوفتم اجازه نمیداد بدون پدر و مادرم جایی بمونم هیچ وقت 

همسرت میتونست تو ماشین نگه داره شما بری دکتر

یا بچه و باباش خونه باشن شما با اسنپ بری برگردی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مادر منم اینطور میگه میخوان بگن که ماکار مهمی کردیم و نیاز به تشکر و جلب توجه دارن به نظرم نشنیده بگیر و هروقت نیاز داشتی بذار پیششون حساسیت زیاد فقط خودتو آزار میده خب معلومه که بچه کوچک اذیت داره دیگه برات مهم نباش

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
هیچ وقت اینکار نکن پدر من روی این مورد خیلی حساس بود میگفت بچه هایی که تا ۱۲ شب تو کوچه خیابونن نشون ...

بچه ام نوزاد پنج ماهشه نوبت دکتر داشتم نمیشد ببریش مطب به اصرار همسرم گذاشتم پیش پدر و مادرشون.

مادر منم اینطور میگه میخوان بگن که ماکار مهمی کردیم و نیاز به تشکر و جلب توجه دارن به نظرم نشنیده بگ ...

اخه بعد از اونطرف میگن بچه که کار نداره بعد یک ساعت نگهش نمیدارن. من خودم اصلا ادمی نیستم پسرمو جایی بذارم خیلی وقتا شده با سختی و بدبختی با خودم بردمش. تموم دستام درد گرفته تو این مدت.