2777
2789
عنوان

شرکت هرمی بیاید لطفا

192 بازدید | 14 پست

سلام این شرکت ها چجوری هستن؟ینفر از اشناها پول آبجیمو گرفته ۱۰۰تومن گفته تو یه شرکت گذاشتم ماه اول ۲۵ملیون سود داده بهش ماه دوم ۱۰ تومن و گفته دیگه همیشه همین ۱۰ تومنه بنظرتون کجا سرمایه گذاری کرده؟داره از بقیه هم میبره مشکوک نیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این مطمعن نیستم هرمی هست یانه فقط میدونم تو کار خرید و فروش امتیاز وام هم هست ولی اینکه ماه اول برای ۱۰۰ملیون ۲۵ملیون سود داده عجیبه حتی الانم که ۱۰تومن میده عجیبه نمیدونم چه کاری هست

ولی این مطمعن نیستم هرمی هست یانه فقط میدونم تو کار خرید و فروش امتیاز وام هم هست ولی اینکه ماه اول ...

از ده نفر صد میلیون گرفته شده یک میلیارد نزول داده  بیشتر ازینا گیر خودش میاد

صلوات
ممکنه که امتیاز وام میفروشه انقد سودشه؟

گلم همین امتیاز وام فروختن و اینا ک میگی به احتمال ۹۹ درصد نزوله همکار همسرمم همین کارو میکرد طرفی بهش سود نزول رو میداد در رفت و اون موند با یه عالم بدهی

صلوات
گلم همین امتیاز وام فروختن و اینا ک میگی به احتمال ۹۹ درصد نزوله همکار همسرمم همین کارو میکرد طرفی ب ...

این پول از فامیل میگیره میده به یه آقایی امتیاز وام از اون اقا میخره و میفروشه 

مثلا ۱۰۰تومن از کسی گرفته ماهی ۱۰ تومن سود میده بهش عجیب نیس؟

گلم همین امتیاز وام فروختن و اینا ک میگی به احتمال ۹۹ درصد نزوله همکار همسرمم همین کارو میکرد طرفی ب ...

یعنی پولو میداده کسی و سود نزول میگرفته؟شاید اینم همین کار میکنه چون علاوه بر خرید وام یه سود هم فککنم جدا میگیره چون همون ماه اول واسه ۱۰۰تومن ۲۵تومن داده به ابجیم از ماه بعدش ۱۰تومن داده و گفته اون اقا بیشتر نمیده گفته برام سود نداره ولی فکرش میکنم ۱۰ تومنم زیاده میخوام بدونم حلاله یا نه 

این پول از فامیل میگیره میده به یه آقایی امتیاز وام از اون اقا میخره و میفروشه مثلا ۱۰۰تومن از کسی گ ...

نمیدونم طرف شما چیکارست ولی قطعا گندش بالامیاد به خواهرت بگو پولش رو پس بگیره

صلوات