2777
2789
عنوان

ریزش ابرو

102 بازدید | 12 پست

۵ ماهه ریزش ابرو دارم ، علتش چی میتونه باشه ؟

مثلا دارو هورمونی که میخورم اینجوره ؟

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

وای منم همینطوری شدم

و یه تیکه از آبروم از ریزش زیاد کاملا خالی شده همش شونه میکنم و لیفت میکنم مشخص نشه 

فکر نمیکنم منم داروی هورمونی رو تازه شروع کردم ولی از قبلشم داشتم ریزش ابرو رو فقط یکم بیشتر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه از اعصاب باشه .من چندسال همین مشکل رو داشتم تا اینکه فهمیدم از اعصابمه

آخه اگه اعصاب بود باید موقعی که توی بچگی شوک میشدم میریختن

وای منم همینطوری شدمو یه تیکه از آبروم از ریزش زیاد کاملا خالی شده همش شونه میکنم و لیفت میکنم مشخص ...

من همه ش باهم داره خالی میشه قرینه هست، موهام هستن و مژه هامم نمیریزن فقط ابرو هامن

من همه ش باهم داره خالی میشه قرینه هست، موهام هستن و مژه هامم نمیریزن فقط ابرو هامن

مال منم خیلی میریزه ولی یه قسمتش خیلی بد خالی شده 

لا جرئت ندارم به آبروم دست بزنم روش دست که میکشم یت شونه که میکنم چندین تار با هم میریزه

مال منم خیلی میریزه ولی یه قسمتش خیلی بد خالی شده لا جرئت ندارم به آبروم دست بزنم روش دست که میکشم ی ...

دقیقا منم دست که میزنم میریزه ، یا حتی شده در حال درس خوندنم میبینم چندتا ابرو ریخته روی دفتر و میز و کتاب

منم ابروهام کم پشت بودن و میریختن روغن فندوق زدم به ابروهام و موهام جلو ریزششون رو گرفت و پر پشت شدن 

اگه میخواین از یه کانالی سفارش دادم اگه میخواین شمارشو براتون بزارم تا شما هم سفارش بدین

منم ابروهام کم پشت بودن و میریختن روغن فندوق زدم به ابروهام و موهام جلو ریزششون رو گرفت و پر پشت شدن ...

ممنون میشم